Vi ste na: Početna
Pravo

ZBOG OZBILJNE DISKRIMINACIJE COVID QR KODOVI NEUSTAVNI!  

 

01.12.2021 21:33
 

 

QR kodovi su neustavni

Upotreba QR kodova za pristup društvenom životu je neustavna i kažnjiva.

Jeste li medicinski diskriminisani?

Ili ste kao preduzetnik od strane gradonačelnika natjerani da primjenjujete diskriminaciju i time kršite ustav?

Pozovite 112 i podnesite prijavu!

(objašnjenje ispod)

To je naša moralna dužnost u slobodnom društvu.

Jer ovo je samo početak.

Sad ili nikad...

Prema apsolutnom osnovnom pravu definisanom kao član 1. našeg Ustava, niko ne može biti diskriminisan po bilo kom osnovu

Da li ste znali da:

  • Kada svaki policajac stupi na dužnost, on/ona je položio zakletvu kojom se zaklinje na vjernost kralju i Ustavu?
  • Član 1. Ustava nema rezerve? To je apsolutno pravo koje se mora poštovati u svim okolnostima.
  • Willem-Alexander je, pored uloge kralja i šefa države, i predsjedavajući najvišeg administrativnog tijela naše zemlje; Državno vijeće:

"Državno vijeće je nezavisni savjetnik vlade i parlamenta za zakonodavstvo i upravljanje i najviši generalni administrativni sudija u zemlji . Kralj Willem-Alexander je predsjednik Državnog vijeća. Svakodnevno upravljanje počiva na Potpredsjednik Thom de Graaf Izvor: https://www.raadvanstate.nl/

  • Willem-Alexander je tokom nacionalne komemoracije smrti 4. maja 2020. godine pozvao sve stanovnike Holandije da učine sljedeće:

"Najmanje što možemo učiniti je da ne skrenemo pogled, ne opravdavamo, ne brišemo, ne ostavljamo po strani. Ne činimo normalnim ono što nije normalno. I njegujemo i branimo našu slobodnu demokratsku ustavnu državu. Jer samo to nudi zaštitu od samovolje i ludila. ". (vidi min. 5.53 u videu ispod).

Vrijedi pogledati Willem-Alexanderov govor u cijelosti (6,56 minuta). Paralele govore same za sebe. 

Jasan poziv od kralja 

Policija se zaklela na vjernost našem kralju i zadužena je za zaštitu 1 člana našeg Ustava. Ovaj član je jedino apsolutno osnovno pravo u našem ustavu. Diskriminacija je zabranjena u svim okolnostima. Svaki policajac mora, dužan je da interveniše.

U trenutku kada vam je odbijen ulazak zbog nepokazivanje QR koda sa zelenom kvačicom, možete na licu mesta pozvati broj 112 i zatražiti pomoć policije po osnovu kršenja ustava Član 1. Lice možete usmeno prijaviti na licu mesta, radi ozbiljne diskriminacije.

Kada policija stigne, možete pitati dotičnog(e) službenike da li djeluju pod zakletvom. Oni to neće moći poreći.

Pošto se policajac zakleo na vjernost i ustavu i kralju, on/ona ne može a da ne slijedi naredbe našeg šefa države i štiti Ustav i našu vladavinu prava od samovolje i ludila.

Ako policijski službenik odbije, on/ona djeluje u svom ličnom svojstvu i čini krivokletstvo: 

Počiniti krivokletstvo znači dati lažnu zakletvu. Zakonskije formulisano: krivokletstvo je namjerno davanje lažne izjave pod zakletvom u onim slučajevima kada zakonski propis obavezuje izjavu pod zakletvom ili joj pripisuje pravne posljedice. Prema zakonu, zakletva se može zamijeniti obećanjem ili potvrdom, na primjer ako postoje fundamentalni prigovori na (vjersku prirodu) zakletve.

Na kaznene odredbe koje se odnose na krivokletstvo su uključeni u Krivičnom zakonu, članovi 207, 207a i 207B . Ko počini krivokletstvo, čini zločin.

Za krivokletstvo je predviđena maksimalna kazna zatvora od šest godina ili novčana kazna četvrte kategorije . Ako je lažna izjava data u krivičnom predmetu na štetu optuženog ili osumnjičenog, maksimalna kazna zatvora je devet godina, a maksimalna novčana kazna je novčana kazna pete kategorije .
Novčana kazna za četvrtu kategoriju iznosi najviše 21.750 eura , a kazna za petu kategoriju je maksimalno 87.000 eura . Svakih nekoliko godina visina kazni se prilagođava razvoju nivoa cijena.
 

Izvor: https://www.justitia.nl/meineed 

Zbog nepropisne i namjerno zbunjujuće politike naših ministara, policajci, BOA i poduzetnici sve više zapinju. Ako i dalje imaju pristup svom moralnom kompasu, imat će problema sa savješću. 

Zaštitimo sebe i naše zabludjele bližnje i pokušajmo ih spasiti od činjenja ovih teških zločina protiv čovječnosti. Hajde da nastavimo da razgovaramo jedni s drugima. Otvorenog srca i jasnih granica. 

Australija nam u ovom videu pokazuje šta bi inače moglo biti naše predgrađe: 

Advokat Arno van Kessel ponovo objašnjava u videu ispod onoga što je gore opisano:

https://www.youtube.com/watch?v=mzGH-eR6c1o

...
Preuzeto sa:

https://www.artsenvoorwaarheid.nl/qr-code-onwettelijk

 

0 0