Vi ste na: Početna
COVID-19

VAŽNO: CDC PRIZNAO DA NIKO NIKADA NIJE IZOLOVAO VIRUS SARS-COV-2, NITI BILO KOJI DRUGI VIRUS PROTIV KOJEG SE VRŠE VAKCINACIJE

 

13.10.2021 09:06
Slika
 

Sa web stranice američkog doktora nauka Roberta O Younga ttps://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus prenosimo važne tvrdnje i informacije koje zahtijevaju hitno naučno ispitivanje:

Robert O Young, doktor nauka, naturopatski praktičar 

 1. juna 2021.

CDC ODMAH Ne priznaje "zlatni standard" za izolaciju BILO KOG virusa!

Ažurirano: 4. septembra 2021.

FEA R = Lažni dokazi se pojavljuju kao stvarni! 

NIKO NIKADA NIJE IZOLOVANO, PROČIŠĆENO I/ILI NAUČNO PROVJERIO I DOKAZAO POSTOJANJE BILO KOJIH VIRUSA BILO KADA, NA BILO KOJEM MJESTU, BILO GDJE U SVIJETU! 

U posljednjih nekoliko mjeseci od Centra za kontrolu bolesti (CDC) tražili smo dokaze o izolaciji i postojanju svih virusa, uključujući CoV - 2 i 19, MERS, influencu, polio, ospice, HIV, XMRV, HTLV -1, HTLV-III/LAV, HPV, Ebola, Zika, samo da navedemo neke od takozvanih virusa, otkrivenih prema Zakonu o slobodi pristupa informacijama (ZOSPI).

Ove pisane zahtjeve gđa Christine Massey uputila je glavnom direktoru CDC/ATSDR FOIA -e, gospodinu Robertu Andohu, da locira i dostavi BILO KOJE zapise, istraživanja i/ili nalaze za BILO KOJU "virusnu" izolaciju i pročišćavanje (bilo ko, bilo gdje, bilo kada u svijet) iz uzorka pacijenta putem maceracije, filtriranja i/ili korištenja ultracentrifuge ili onoga što se naziva „zlatnim standardom“ za izolaciju i identifikaciju patološkog mikro ili nano organizma. "Zlatni standard" za izolaciju i identifikaciju mikroba naziva se Kochov i Riversov postulat, koji je uspostavljen prije mnogo godina.

Direktni odgovori iz CDC–a: Ne postoji "nikakav zapis bilo koje vrste" za bilo koji virus

Šef CDC -a FOIA, gospodin Roger Andoh, dao je jasne odgovore na svaki naš zahtjev, priznajući u pisanoj formi da NEMAJU NIKAKVU ZAPIS, za slijedeće takozvane fantomske „viruse“, uključujući CoV -2 -19, HIV, HPV, XMRV, HTMV-1, HTMV-111/LV, ospice, gripa, MERS, EBOLA, ZIKA i POLIO! 

ZAŠTO NEMA SNIMKA "BILO KAKVOG" ZA BILO KOJI VIRUS?

Sve vlade i s njima povezane zdravstvene ustanove i agencije oslanjale su se na objavljenu studiju "Otkrivanje novog koronavirusa za 2019. (2019-nCoV) pomoću RT-PCR-a u stvarnom vremenu".

Ako pročitate cilj studije, vidjet ćete da NISU izolovali virus na temelju Kochovih ili Rijekovih postulata. Oni u svojim 'AIM' i 'Metodologiji' u takozvanoj studiji navode sljedeće:

Cilj

"Cilj nam je bio razviti i primijeniti robusnu dijagnostičku metodologiju za upotrebu u laboratorijima javnog zdravstva bez dostupnog virusnog materijala."

Metode

"Ovdje predstavljamo potvrđeni tok dijagnostike za 2019-nCoV, čiji se dizajn oslanja na blisku genetsku povezanost 2019-nCoV sa SARS koronavirusom, koristeći tehnologiju sintetičke nukleinske kiseline." 

Autori studije iz osuđuju sami sebe navodeći da nisu izolovali CoV-19, pa su stvorili virus i metodologiju za testiranje na takozvani koronavirus iz 'bliske genetske povezanosti' generisane vlastitom umovima i mislima sa računarskim algoritmima.

Zbog toga sam godinama tvrdio da virusi postoje samo na komadu papira i objavio članak o ovoj takozvanoj teoriji - "Virus je koncept koji postoji samo na komadu papira." [ https://www.drrobertyoung.com/post/the-virus-is-a-concept-that-only-exists-on-a-piece-of-paper]


 1. 7. juna 2021: CDC priznaje da nema podataka o bilo kakvom virusu „COV-2 ili 19pročišćenom iz bilo kojeg uzorka pacijenata maceracijom, filtriranjem i upotrebom ultracentrifuge, bilo koga, bilo gdje, ikad
 1. 7. juna 2021: CDC priznaje da nema evidenciju o bilo kojem „HPV virusu“ pročišćenom iz bilo kojeg uzorka pacijenata maceracijom, filtracijom i upotrebom ultracentrifuge, bilo ko, bilo gdje, ikad: (napomena: CDC je napravio grešku u svom originalnom odgovoru i kasnije dostavio ispravljenu verziju u nastavku): 
 1. 7. juna 2021: CDC priznaje da nema podataka o bilo kojem virusu ospica pročišćenom iz bilo kojeg uzorka pacijenata maceracijom, filtracijom i upotrebom ultracentrifuge, bilo koga, bilo gdje, ikad! Bez izolacije, bez pročišćavanja i identifikacije virusa ospica! 
 1. Pismo CDC -a u vezi sa rasporedom imunizacije za djecu i odrasle SAD 

[Napomena: u ovom zahtjevu bilo je pozivanja na „gripu“, ali to ni na koji način ne utječe na naš zahtjev jer je to bilo u kontekstu našeg primjera zapisa koji smo željeli potvrditi da CDC nema evidencija ili istraživanje ili nalaze za BILO KOJI takozvani virus koji je odgovoran za BILO KOJU bolest ili bolest - Ikad!

 1. 10. juna 2021: CDC priznaje da nema evidenciju o bilo kojem „MERS virusu“ pročišćenom iz bilo kojeg uzorka pacijenata maceracijom, filtracijom i upotrebom ultracentrifuge, bilo koga, bilo gdje, ikad: 
 1. CDC, 11. juna 2021: CDC priznaje da nema podataka o bilo kakvom „POLIO virusu“ pročišćenom iz bilo kojeg uzorka pacijenata maceracijom, filtriranjem i upotrebom ultracentrifuge, bilo koga, bilo gdje na planeti, ikad: 
 1. 15. marta 2021. CDC FOIA odgovor: nema podataka o izolaciji ili pročišćavanju virusa ebole iz uzorka pacijenata, bilo koga, bilo gdje na planeti, ikad: 
 1. 19. marta 2021., američki CDC (Centri za kontrolu i prevenciju bolesti) i Agencija za toksične tvari i registar bolesti (ATSDR) priznaju da nemaju evidenciju o bilo kojem „Zika virusu“ izolovanom ili pročišćenom iz uzorka pacijenata, od bilo koga , bilo gdje na planeti, ikada: 
 1. 23. marta 2021. CDC je u odgovoru ZOSPI -ja priznao da niko nema evidenciju o bilo kakvom „HIV virusu“, „Hepatitis viruisu“, „STD virusu“ i „TB bacillus bakteriji“ pročišćenom izolatu iz uzorka pacijenata, bilo gdje, ikada. 
 1. 7. aprila 2021. godine CDC navodi da nema podataka o čišćenju ili izolaciji "virusa XMRV" iz uzorka pacijenata, bilo koga, bilo gdje na planeti, ikad: 
 1. 7. aprila 2021. CDC izjavljuje da nemaju evidenciju o pročišćavanju ili izolaciji „virusa HTLV-1“ iz uzorka pacijenata, bilo koga, bilo gdje na planeti, ikad: 
 1. 7. aprila 2021. godine CDC navodi da nemaju evidenciju o prečišćavanju ili izolaciji „HTLV-III/LAV virusa“ iz uzorka pacijenata, bilo koga, bilo gdje na planeti, ikad: 
 1. 12. aprila 2021: CDC priznaje da nema evidenciju o bilo kakvom „virusu influence“ izolovanom ili pročišćenom iz uzorka pacijenata, bilo ko, bilo gdje na planeti, ikad: 

[Napomena: u ovom zahtjevu bilo je pozivanja na „gripu“, ali to ni na koji način ne utječe na naš zahtjev jer je to bilo u kontekstu našeg primjera zapisa koji smo željeli potvrditi da CDC nema evidencija ili istraživanje ili nalazi za BILO KOJI takozvani virus koji je odgovoran za BILO KOJU bolest ili bolest - Ikad! 

Ako niko u bilo kojem trenutku u svijetu nije izolovao i dokazao postojanje bilo kojeg takvog novog koronavirusa ili bilo kojeg virusa kao jedinstvenog patogena, kako, zaboga, bilo koja farmaceutska kompanija može pružiti liječenje vakcinom protiv virusa koji ni postojao?

Je li virus ili patogen mitski virus iz "BAJKE", kome je potrebno mitska (ali skupa i otrovna!) vakcina da ga uništi?

Ili je ovaj fantomski virus stvaranje „loših glumaca“ i „luciferijanaca“ u svrhu preraspodjele svjetskog bogatstva i istovremeno smanjenje viška stanovništva takozvanih „beskorisnih izjelica“?

Kao što nas je Volter jednom upozorio:

"Oni koji vas mogu natjerati da vjerujete u apsurde, mogu vas natjerati da počinite zlodjela." 

Kao što je sasvim jasno rekao glavni direktor g. Roger Andoh u svojim CDC FOIA dopisima:

"Budući da trenutno nisu dostupni kvantifikovani izolati virusa 2019 - nCoV, testovi [dijagnostički testovi] dizajnirani za detekciju RNA 2019 - nCoV testirani su s karakterisanim zalihama in vitro transkribovane RNA pune dužine ...". 

Kako je Rappaport izjavio,

"Budući da je to slučaj, da nema kvantifikovanih izolata virusa, kako možemo biti sigurni da je ono što se utvrđuje da je COVID -19 zapravo COVID -19?"

...

POGLEDAJTE SIMPTOME CoV -19, SVI SU U VEZI SA SIMPTOMIMA HEMIJSKOG I ZRAČENOG TROVANJA, A NE IZ SAMOG TEORIJSKOG VIRUSA. VIRUS CORONA UOPŠTE NIJE VIRUS VEĆ SIMPTOM DEGENERACIJE ĆELIJSKIH MEMBRANA, KOJI ZOVEM 'EFEKT CORONE'! 

"Efekat korone" uzrokovan sistemskim hemijskim i radijacijskim trovanjem dovodi do patološke koagulacije krvi, hipoksije i smrti.

Dvije gornje mikrografije prikazuju 'CORONA EFFECT' na crvenim krvnim zrncima sa 'SPIK PROTEINOM' uzrokovanim dekompenzovanom acidozom intersticijske, a zatim i vaskularne tečnosti iz kiselog načina života, a posebno, izloženošću toksičnim pulsirajućim elektro-magnetskim poljima na 2,4 gHz ili više, hemijskog trovanja preko unosa hrane i vode, toksično kiselog zagađenja vazduha i hemijskih staza, a povrh svega i hemijske inokulacije! Molimo provjerite svoja osjećanja i lažna uvjerenja pred vratima prije nego što prerano nanesete SAMI sebi štetu! 

Da biste saznali više o mitu o virusima, vakcinama i mitskoj virusnoj teoriji, pročitajte i proučite knjigu „Druga misao o virusima, vakcinama i hipotezi o HIV -u / AIDS–u“. Ovu knjigu možete naručiti na: https://www.phmiracleproducts.com/collections/books-audio-video/products/second-oughts-about-viruses-vaccines-and-the-hiv-aids-hypothesis-booklet

Ko je dr Robert O. Young 

Robert O Young CPT, MSc, DSc, PhD, ND Naturopathic Practitioner

Komesar Međunarodnog suda za prirodnu pravdu - https://newearthproject.org/initiative/international-tribunal-for-natural-justice/

Član uredničkog odbora ACTA Scientific Medical Sciences - https: //www.actasci Scientific.com/ASMS.php

Naučni istraživač za Carnicom projekat otkrivanja podataka o magnetizmu, transhumanizmu, sintetičkoj biologiji, otrovima vakcinama, bio nadzoru, neuromodulaciji, elektromagnetnim bio-ljudskim efektima, virusnim zbrkama, zdravlju terena i krvi i tajnom eliksiru života-

www.drrobertyoung.com - CV www.drrobertyoung.com/blog - naučni blog https://phoreveryoung.wordpress.com/ - 3000 članaka

Youtube video snimci https://www.youtube.com/c/RobertYoung555/playlists - 1000 videa za gledanje Rumble videa

https://rumble.com/search/video?q=drrobertyoung - 50 nedavnih intervjua snimljenih na Zoomu

Odysee Video snimci 300 intervjua i obrazovnih videozapisa na Odysee -u na: https://odysee.com/@DrRobertYoung:7?r=DwWt6qy5ACY9nSS1q6nAqSpAYbuZDjWf Neinvazivna medicinska dijagnostika www.universalmedicalimaging.com -

Alkalizacijski proizvodi - www.phmiracleproducts.com

Centri za povlačenje i liječenje pH čuda

Sardinija, Italija www.phmriacleretreat.com

Kolumbija, Južna Amerika - www.mountainofhope.com

Dokumentarni film Thrive On World Premier

www.thriveon.com

Mamografi - Rat na ženskim grudima u kojem glumi dr. Galina Migalko

Knjige dr. Robert O Young

https://www.amazon.com/kindle-dbs/entity/author/B001ILKCSU?_encoding=UTF8&node=283155&offset=0&pageSize=12&searchAlias=stripbooks&sort=author-sidecar-rank&page=1&langFilter=default#formatSelectorHeader Instagram - http: // www .instagram.com/drrobertyoung/ Twitter - https://twitter.com/settings/profile Facebook - https://www.facebook.com/profile.php?id=100007707879435

Odgovori na slobodu informacija od 90 institucija (uključujući Kanadsku agenciju za javno zdravstvo, CDC SAD-a, Odjel za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Ujedinjenog Kraljevstva, Indijski savjet za medicinska istraživanja) u 20 zemalja/jurisdikcija pokazuju da zdravstvene/naučne institucije NEMAJU ZAPIS "SARS- COV - 2 i 19 "izolacija/pročišćavanje iz BILO KOJEG uzorka pacijenata, od strane bilo koga, bilo gdje, ikad! -OVDJE JE LINK: https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation- pročišćavanje/

Najnovije intervjue dr. Young-a objavljene na Rumble -u o Kugi korupcije i da li treba vakcinisati ili NE vakcinisati na sljedećim linkovima:

 1. https://rumble.com/vhpo0h-solutions-to-pollutions-from-air-water-food-vaccines-radiation-and-more.html
 2. https://rumble.com/vi3f9x-to-vaccinate-or-not-to-vaccinate-that-is-the-question-for-you-to-decide.html
  3. Istraživanja i nalazi iz projekta Carnicom Disclosure Project o magnetizmu, transhumanizmu , sintetičkoj biologiji, otrovima vakcinama, bio nadzoru, neuromodulaciji, elektromagnetnim bioefektima, zbrkama virusa, zdravlju terena i krvi i tajnom eliksiru života, SVIM otkrivenim u sledećem intervjuu dr Carrie Madej, dr Judy Mikovits i dr Roberta O. Younga!

Samo kliknite ispod: https://www.bitchute.com/video/reT2JVKTlWmB/

SVE MOJE najnovije intervjue pronaći ćete na Rumble -u!

...

Preuzeto sa:

https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

NAPOMENA: Iz tehničkih razloga izostavljeni su pisani odgovori CDC na zahtjeve za pristup informacijama, koji se, u originalu,mogu vidjeti na gornjoj web stranici.

0 0