Vi ste na: Početna
Novosti

U JEDNOJ AMERIČKOJ BOLNICI COVID “VAKCINISANI” DEVET PUTA VIŠE HOSPITALIZOVANI OD NEVAKCINISANIH?!!!

 

23.11.2021 21:27
Slika
 

 

Sa web stranice američkog advokata Aarona Sirija, izvršnog partnera kompanije Siri & Glimstad, koji ima veliko iskustvo u složenim građanskim parnicama, uključujući građanska prava koja uključuju propisanu medicinu, grupne tužbe i sporove sa visokim ulozima, prenosimo zanimljiv članak o odnosu hospitalizovanih Covid “vakcinisanih” i nevakcinisanih pacijenata u jednoj američkoj bolnici (iz pisma priloženog u tekstu vidljivo je da se radi o: United Memorial Medical Center, a hospital within the Rochester Regional Health system (the “Hospital”):

 

VAERS-Zviždač: FDA i CDC zanemaruju izvještaj da je više od 90% primljenih u bolnicu vakcinisano protiv Covid-19 i da to niko nije prijavio VAERS-u

Asistent doktora, Deborah Conrad, hrabro prijavljuje ove štete, ali joj je zabranjeno podnošenje VAERS izvještaja

 

 

Aaron Siri

Oct 17.

     

Zabrinuti ljekarski asistent, Deborah Conrad, uvjerila je svoju bolnicu da pažljivo prati status vakcinacije protiv Covid-19 svakog pacijenta primljenog u njenu bolnicu. Rezultat je šokantan. 

Kao što je gospođa Conrad detaljno navela, njena bolnica služi zajednici u kojoj je manje od 50% osoba vakcinisano protiv Covid-19, ali je ipak, tokom istog vremenskog perioda, dokumentovano da je otprilike 90% osoba primljenih u njenu bolnicu primilo ovu vakcinu. 

Ovi pacijenti su primljeni iz različitih razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na infekcije COVID-19. Još više zabrinjava to što je bilo mnogo osoba koje su bile mlade, mnoge koje su imale neobične ili neočekivane zdravstvene događaje, i mnoge su primljene mjesecima nakon vakcinacije. 

Čovjek bi pomislio da bi naše zdravstvene vlasti barem pregledale ovaj nalaz, nakon što ga identifikovao zdravstveni radnik, zar ne? Nažalost, kada se gospođa Conrad sama obratila zdravstvenim vlastima, ignorisana je. 

Moja firma je zatim poslala pismo CDC-u i FDA 19. jula 2021. u ime gospođe Conrad (vidi pismo u nastavku), ali nijedna agencija nije odgovorila. Još gore, kada su doktori došli kod gospođe Conrad da im pomognu u podnošenju VAERS izvještaja za svoje pacijente, bolnica joj je zabranila da podnosi te izvještaje.

To što CDC i FDA nisu odgovorili nije iznenađujuće – oni su mjesecima navijali za ovu vakcinu. Priznati skoro bilo kakvu štetu sada bi bilo slično kao da tražite od njih da okrenu oružje na sebe. 

Ovo još jednom naglašava važnost da nikada ne treba dozvoliti vladinu prinudu i mandate kada su u pitanju medicinske procedure.

Cijelo pismo CDC-u i FDA-i:

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/10/Letter-Re-First-Hand-Account-of-Covid-19-Vaccine-Injuries-and-Underreporting-to-VAERS-1.pdf 

Razmjena pisama sa bolnicom:

https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/10/Letter-exchange-with-Rochester-Hospital.pdf 

Dubinski intervju sa gospođom Conrad na Highwireu:

https://thehighwire.com/videos/these-patients-deserve-to-be-heard-vaers-whistleblower/ 

Dijeli

...

Preuzeto sa:

https://aaronsiri.substack.com/p/whistleblower-fda-and-cdc-ignore-3e2

0 0