Vi ste na: Početna
Pravda

TUŽBA ZA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI MEĐUNARODNOM KRIVIČNOM SUDU PROTIV GEJTSA, FAUČIJA, ŠVABA, DIREKTORA SZO, DIREKTORA VELIKIH FARMACEUTSKIH KOMPANIJA, BRITANSKIH ZVANIČNIKA I DRUGIH OSOBA!!!

 

25.12.2021 21:14
 

Covid-19: Farmaceutski divovi, Gates, Fauci, britanski zvaničnici optuženi za zločine protiv čovječnosti u tužbi Međunarodnog krivičnog suda

Osim toga, oni su tvrdili da su efikasni tretmani za COVID-19, kao što su hidroksiklorokin i ivermektin, potisnuti, što je rezultiralo značajnijim brojem smrtnih slučajeva od COVID-19 nego što je trebalo.

By  The Rio Times

 1. decembar 2021

RIO DE ŽANEIRO, BRAZIL – Zvaničnici UK i najuticajnije ličnosti iz javnog zdravstva optuženi su za genocid, pozivajući se na niz statističkih podataka o utjecaju “vakcina” i politika nametnutih pod krinkom “ublažavanja COVID-a”.

Grupa koja uključuje bivšeg potpredsjednika Pfizera dr. Michaela Yeadona podnijela je tužbu Međunarodnom krivičnom sudu (ICC) (vrijedi čitanja) u ime građana Velike Britanije protiv Borisa Johnsona i britanskih zvaničnika, Billa i Melinde Gates, izvršnih direktora velikih farmaceutskih kompanija, World Izvršni predsjednik Ekonomskog foruma Klaus Schwab i drugi za zločine protiv čovječnosti.

Međunarodni krivični sud, Holandija. 

Među optuženima su:

 • Anthony Fauci;
 • Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO);
 • June Raine, izvršni direktor Regulatorne agencije za lijekove i zdravstvene proizvode (MHRA);
 • dr Radiv Shah, predsjednik Rockefeller fondacije; i
 • Peter Daszak, predsjednik EcoHealth Alliance, kao “odgovoran za brojna kršenja Nirnberškog kodeksa... ratne zločine i zločine agresije” u Ujedinjenom Kraljevstvu i drugim zemljama.
 • Albert Bourla, izvršni direktor kompanije Pfizer
 • Stephane Bancel, izvršni direktor kompanije AstraZeneca
 • Pascal Soriot, CEO of Moderna
 • Alex Gorsky, izvršni direktor kompanije Johnson and Johnson
 • Boris Džonson, premijer Velike Britanije
 • Christopher Whitty, glavni medicinski savjetnik u Velikoj Britaniji
 • Matthew Hancock, bivši britanski državni sekretar za zdravstvo i socijalnu skrb
 • Klaus Schwab, predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma

Nakon uzastopnih neuspješnih pokušaja da se slučaj pokrene pred engleskim sudskim sustavom, tužitelji su pribjegli traženju "najhitnije" da ICC "zaustavi primjenu COVID vakcina, uvođenje ilegalnih pasoša za vakcinaciju i sve druge vrste ilegalnog ratovanja... koji se vodi protiv naroda Ujedinjenog Kraljevstva.”

Pritužba grupe podnesena 6. decembra predstavlja dokaze da su "vakcine" protiv COVID-19 eksperimentalne genske terapije osmišljene na temelju istraživanja povećanja funkcije šišmiša od koronavirusa, tvrdeći da su te "vakcine" uzrokovale masovne smrti i ozljede i da vlada Ujedinjenog Kraljevstva nije uspjela. da istraže takve prijavljene smrtne slučajeve i povrede.

 • da je broj slučajeva COVID-a i umrlih umjetno naduvan; da su maske štetne od hipoksije, hiperkapnije i drugih uzroka;
 • a PCR testovi su “potpuno nepouzdani” i “sadrže kancerogen etilen oksid”.

Video Player

00:00

08:04

Osim toga, oni su tvrdili da su efikasni tretmani za COVID-19, kao što su hidroksiklorokin i ivermektin, potisnuti, što je rezultiralo značajnijim brojem smrtnih slučajeva od COVID-19 nego što je trebalo.

Oni tvrde da su blokade donesene pod krinkom umjetno naduvanog broja infekcija i smrtnih slučajeva od modificiranog virusa, kao i eksperimentalnih "vakcina" koje su rezultirale:

 • Ogromna kratkoročna šteta i smrt, s najmanje 395.049 prijavljenih nuspojava na "vakcine" protiv COVID-a samo u UK;
 • nagli porast poziva na ChildLine od ugrožene djece tokom karantina;
 • “Uništenje bogatstva i poslovanja” kroz nametnuta blokada.”
 • “Teško lišavanje fizičke slobode kršenjem osnovnih pravila međunarodnog prava”, uključujući zabranu putovanja i okupljanja, te prisilni karantin i samoizolaciju;
 • aparthejd zbog segregacije posjedovanjem pasoša ili pasoša za vakcinaciju;
 • i „očekivano smanjenje neplodnosti“ nakon „vakcinacije“, između ostalih štetnih fizičkih i psihičkih efekata.

Uz to, podnosioci predstavke tvrde da „suzbijanje sigurnih i efikasnih alternativnih tretmana za Covid-19 predstavlja ubistvo i opravdava potpunu sudsku istragu“.

Napomenuli su da pored cenzure internetskih informacija i promocije ovih alternativnih tretmana, "neki akademski časopisi blokiraju objavljivanje studija koje pokazuju efikasnost lijekova kao što su ivermektin i hidroksihlorokin."

Podnositelji peticije su također citirali citate preživjelih Holokausta koji su povukli “snažne paralele između Covidovih ograničenja i početka Holokausta”.

U otvorenom pismu, osobe koje su preživjele Holokaust pozvale su medicinske regulatorne organe da "odmah zaustave ovaj nesveti medicinski eksperiment nad čovječanstvom", za koji tvrde da krši Nirnberški kodeks.

Video Player

00:00

02:19

Čak navode da se „pred našim očima dešava još jedan holokaust većih razmera“. Jedna preživjela, Vera Sharav, napomenula je u intervjuu citiranom u tužbi:

“Oštra lekcija Holokausta je da kad god liječnici udruže snage s vladom i odstupe od svoje lične, profesionalne i kliničke obveze da ne naude pojedincu, medicina može izopačiti profesiju iscjeljivanja i njege u aparat za ubijanje.”

“Ono što razlikuje Holokaust od svih ostalih masovnih genocida je ključna uloga koju igra medicinski establišment, cijeli medicinski establišment. Akademski i stručni medicinski establišment podržavali su svaki korak ubistvenog procesa.

Doktori i prestižna medicinska društva i institucije dali su ljusku legitimnosti čedomorstvu, masovnom ubistvu civila.”

Prema podnositeljima peticije, sve štetne posljedice “vakcina”, ograđenih prostora i virusa zadovoljavaju kriterije genocida, zločina protiv čovječnosti i ratnih zločina protiv naroda Britanaca, jer su krivci “članovi britanske vlade i Svjetski lideri imaju znanje i namjeru u vezi s ovim navodnim zločinima.”

Zaista, oni tvrde da su destruktivne posljedice "vakcina", blokada i modificiranih virusa namjerni pokušaji depopulacije i društvene destabilizacije kao dio globalno koordiniranog plana za konsolidaciju bogatstva i moći u rukama nekolicine.

Stoga, oni tvrde da ove mjere također predstavljaju „zločin agresije“, odnosno nastojanje „da se efektivno vrši kontrola ili usmjerava politička ili vojna akcija države“.

U ovom slučaju, kako tvrde, cilj je da se "razmontiraju sve demokratske nacionalne države, korak po korak", i "unište mala i srednja preduzeća, prenoseći tržišne udjele na najveće korporacije", u vlasništvu ultra bogatih, da dati ovoj „elitnoj“ grupi veću političku i monetarnu kontrolu.

Ovdje preuzmite žalbu na 46 stranica

Pridružite nam se na Telegramu:  t.me/theriotimes

...

Preuzeto sa:

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

 

 
0 0