Vi ste na: Početna
Vakcine

TRANSKRIPT VIDEA KOJI RAZOTKRIVA MITOVE O SIGURNOSTI VAKCINA I UKAZUJE NA MOGUĆNOST DA ONE KATASTROFALNO DJELUJU NA ŽIVOTE I ZDRAVLJE VAKCINISANE DJECE

 

13.10.2021 20:11
Slika
 

Za roditelje, ljekare, vakcinologe, pravnike, tužioce, sudije ...

Sa web stranice https://thetruthaboutvaccines.com u nastavku prenosimo prevod transkripta tri videa u kojima se detaljno i argumentovano ukazuje na čvrstu spregu proizvođača vakcina i američkih nacionalnih tijela, koja treba da brinu o zaštiti zdravlja djece i odraslih:

I DIO

Budi hrabar! - 1. dio: Je li nauka o vakcinama zaista riješena? (video)

Autor Del Bigtree,
11. marta 2020

Video transkript - Budite hrabri! - Je li nauka o vakcinama zaista riješena? (1. dio)

Pa počnimo ovdje. Evo slogana koje uvijek čujemo. 

“ Vakcine su sigurne i efikasne.” 

"Povrede vakcinom su rijetke." 

I moj omiljeni, „nauka je sređena“. 

Najmanje naučna izjava poznata čovjeku. Svako ko to kaže trebao bi izgubiti bilo koju licencu koju trenutno ima, što se mene tiče. 

Pa hajde da se pozabavimo time. Kad pomislim da je nauka sređena, mislim da su oni toliko nisko postavili ljestvicu. Vi u suštini kažete da je ova nauka najsavršenija nauka na planeti, jer smo jedini dovoljno arogantni, jedino smo naučno tijelo dovoljno arogantno da čak i iznese ovu tvrdnju. 

Niko drugi u nauci se nikada ne bi usudio reći da je nauka ustaljena i da se ne može dovesti u pitanje. 

Dakle, ako ste dosegli ovaj nivo da ste tako savršeni, onda bih trebao samo dodati malo sumnje.

Ako postoji čak i mogućnost razumne sumnje, pogledajmo to tako. 

Pogledajmo to kao sudski slučaj. 

Imam li pravo razumno posumnjati da to možda nije istina? 

Imam. 

Učinimo to ponovo. 

Evo kako je prošli put počelo. 

Donald Trump je Bobbyja Kennedyja zamolio da ode u Nacionalni institut za zdravlje kako bi razgovarao sa svim svjetionicima našeg odjela za imunologiju i zarazne bolesti. 

Sastavili smo ovaj PowerPoint koji uvijek počinje ovako. 

Sedeo sam tamo. Bobby je bio briljantan. Bilo nas je osam s naše strane stola, a njih 12, među kojima je bio Tony Fauci, šef infektivnih bolesti, Francis Collins, šef Nacionalnog instituta za zdravlje. 

I ovako smo započeli.

  1. godine, dr Peter Aaby, koji je bio uključen u osmišljavanje programa vakcina za treći svijet, odlučio je provesti studiju koju smo svi tražili. 

Kako bi bilo da uporedite vakcinisanu djecu sa potpuno nevakcinisanom djecom. 

Nemojte nam stalno govoriti da smo zdraviji, dokažite to. 

Dokažite to. 

Koristite naučnu metodu. 

Nastavi. 

Svi smo otvoreni za to. 

Tako je i učinio. 

Pogledao je program vakcine protiv DTP -a koji se dogodio prije 30 godina u Gvineji Africi, i prepoznao je način na koji smo odredili program, bili smo toliko specifični u pogledu dobi djece i poteškoća do kojih je moglo doći, da smo do kraja te godine vakcinisali skoro tačno polovinu djece. A drugu polovinu nismo imali. Potpuno randomizirana studija, savršena. Mogu se uporediti obje grupe, i to je ono što je otkrio.

Pogledajte šta ima za reći. Svi trenutno dostupni dokazi ukazuju na to da DTP vakcina može ubiti više djece iz drugih uzroka, nego spasiti od difterije, tetanusa ili hripavca

Da razjasnimo ovo, vakcinisani nisu umirali od difterije, tetanusa ili hripavca. Umiru od dizenterije i malarije i svih ovih drugih bolesti poput rotavirusa. I ono što je zaključio je da izgleda kao vakcina, pa, mi smo ... Usput, gledali smo samo "štiti li vas od bolesti?" 

Nikada je nismo testirali na smrtnost

Dakle, izgleda da je oslabio njihov imunološki sistem pa se nisu mogli zaštititi ni od čega drugog.

Ali kao što vam obećavam danas, a postaje još gore, smrtnost je bila 10 puta veća ako ste dobili DTP vakcinuAko ste iz nekog razloga u isto vrijeme dobili vakcinu za oralnu dječju paralizu, samo pet puta veću

Ali ono što sam htio reći, ono što sam vam danas obećao, nije vjerovati mi na riječ. Posljednji put kad sam bio ovdje, morao si. Osim što je Peter Aaby nastavio raditi ove studije, sve je više naučnika. 

Pa poslušajmo Pitera Ejbija. Ovo je izašlo ove godine. Ako griješi, zašto razgovara sa svijetom? Ako ne pobjeđujemo, zašto se osjeća tako hrabro? Slušajte istinu od čovjeka koji je osmislio program vakcinacije.

Ovdje se radi o vakcinama i mislim da je važno shvatiti da nijedna rutinska vakcina nije testirana na sve efekte na mortalitet u randomiziranim ispitivanjima prije uvođenja. Pretpostavljam da većina vas misli da znamo šta rade naše vakcine. Mi ne znamo. Program o kojem govorimo u ovom trenutku, program vakcine, uveden je krajem 70-ih godina, nakon uspješnog iskorjenjivanja malih boginja, WSO čini svojevrsni prvi program imunizacije za zemlje s niskim prihodima. 

Ono što izlazi ovdje je da ste imali 2,3 puta veći mortalitet ako ste bili vakcinisani DTP-om

I to je najčešće korištena vakcina u svijetu

I imajte na umu da je ovo očigledno gore za djevojčice nego za dječake. To nije dobro za dječake, ali to je - djevojčice prolaze gore. Kada uvedete DTP pojačivač, smrtnost raste. 

Ista stvar se dogodila kada smo uveli hepatitis B koji je bio izvor inaktiviranja vakcina. Tako smo za sada pokazali negativan učinak na djevojčice za šest inaktiviranih vakcina. DTP1 je 20% veći mortalitet, ali onda kada dođete do DTP3, to je 70% veći mortalitet za djevojčice, za dječake. Vakcina protiv hripavca ili vakcina protiv hripavca povezana je s dvostruko većom smrtnošću. I imajte na umu da je tendencija da se ovo čini nešto lošijim za djevojčice.

Možete imati vakcinu koja potpuno štiti od određene bolesti, ali je povezana s većim mortalitetom. Kako je to moguće?

Ubijanje djece širom svijeta

Zapravo, jedan od naučnika koji radi s njim stao je na TED razgovor i rekao: „Ubijamo preko milion djece svake godine ovim programom vakcine. Kad bismo se samo riješili ovih vakcina, spasili bismo milion života godišnje. ” Zapravo imamo pisma upućena UNICEF -u, moja neprofitna organizacija obavještavala je sve zemlje trećeg svijeta i konzulat u svijetu da odmah zaustave ovu vakcinu.

Ali samo da ne mislite da se ovo događa samo u trećem svijetu, pogledajte što smo otkrili otkad sam zadnji put bio ovdje u Istini o raku. 

Ponovno pojavljivanje velikog kašlja može biti posljedica nemogućnosti vakcina da spriječi infekcije. Reci šta? 

Jeste li primijetili da su svi pokušaji sprečavanja velikog hripavca (velikog kašlja) kod u potpunosti vakcinisane djece nazivaju neuspjeh, valjda je to najlakši način da se to kaže. 

To je potpuni promašaj. Ali zašto? 

Otkrili su da vakcina zapravo ne štiti od prenosa. Samo vas sprečava da dobijete kašalj. To vas ne sprečava da budete nosilac hripavca

Zato sada razmislite o reklami u kojoj su baka i djed veliki zli vuk ako ne dobiju vakcinu da posjete potpuno novu bebu u porodici. 

Radimo na tužbi za tužbu zbog lažnog oglašavanja, jer je to suprotno od onoga što je zapravo istina. Razmisli o tome.

Ako sve ovo zaustavi kašalj, tada vam uklanja jedini alarm za koji znate da imate hripavac. To je sve što se postiže. Sada bi baka i djed rekli: “Znaš šta, neću doći posjetiti bebu jer trenutno imamo kašalj. Nešto se događa u kući. Samo ćemo te ostaviti na miru. " 

Ne, umjesto toga nabavite ovu glupu vakcinu pa ćete sada doći i potencijalno širiti hripavac po cijelom tom dojenčetu dovodeći ga u opasnost. 

To nije nešto što želite učiniti. 

Tako smo sada od bake i djeda napravili potencijalno tihog ubicu.

Ovo su imali da kažu o tome. Upamtite, nauka je riješena. Pogledajte kako funkcioniše nauka. To oni priznaju. Ovo dolazi sa Univerziteta u Bostonu. 

"Bolest se vratila, jer nismo zaista razumjeli kako funkcioniše naša imunološka odbrana od hripavca i nismo razumjeli kako vakcine trebaju djelovati da bi se to spriječilo", rekao je Christopher J. Gill, vanredni profesor za globalno zdravlje i vodeći autor časopisa u članku .

“Umjesto toga, složili smo pretpostavke na pretpostavke i sada smo se našli u neugodnom položaju da priznamo da smo napravili neke ključne greške.“

Ovo definitivno nije mjesto na kojem smo mislili da ćemo biti 2017.

To je naučnik. Zvuči li to kao nauka? Jeste li znali da je nauka o vakcinama zasnovana na pretpostavkama na osnovu pretpostavki, koje sada zapravo nastaju, naša glupa sreća. Izgleda da ne ide.

Ali postaje još gore. Ovo je izašlo ove godine. Upamtite, ne govorim o bilo čemu što ne nađem u objavljenom časopisu. Sve je recenzovano. 

Kako to da govore da širim dezinformacije? 

Gledaj ovo. 112-godišnja Odiseja vakcina protiv hripavca - napravljene greške i implikacije za budućnost

Možete pročitati cijelu stvar, ali pogledajte ovaj redak koji sam izvukao. 

„Zbog supresije povezanih epitopa, sva djeca koja su vakcinisana vakcinama DTaP, biće osjetljivija na hripavac (veliki kašalj) tokom svog života. I ne postoji jednostavan način za smanjenje ove povećane osjetljivosti za cijeli život.”

Obučavali smo samo tijelo vašeg djeteta da posmatra četiri antigena u hripavcu. Postoji još 100 koje vaše tijelo ne prepoznaje. Stoga ćete uvijek griješiti jer smo naučili vaše tijelo da gleda na pogrešan dio bolesti. Za razliku od djeteta koje zapravo dobije divlji hripavac, koji će nastaviti imati kolektivni imunitet, pravi imunitet će ostati decenijama, ako ne i cijeli život. Ali ova vakcina ne postiže ništa od toga. Ipak, ovo imamo na svakom od svojih rasporeda. Svako dijete dobiva oko pet ovih vakcina do svoje 18.-te godine.

Izvor:

https://thetruthaboutvaccines.com/be-brave-pt1-vaccine-science-settled/ 

Budi hrabar! - 2. dio: Istina iza procesa odobravanja vakcina

Autor Del Bigtree,
20. marta 2020

Video transkript - Budite hrabri! - 2. dio: Istina iza procesa odobravanja vakcina (video)

Ako ste propustili prvi dio, pogledajte ga ovdje !

Pogledajmo kako ovo funkcioniše. 

FDA kaže da su na svojoj web stranici vakcine sigurne. Prolaze kroz rigorozna i opsežna testiranja. Znamo da lijek ima efekta. Lipitor je prošao 4,8 -godišnju sigurnosnu provjeru. Imala je ono što nazivamo dvostruko slijepo i placebo istraživanje koje je koristilo pilulu šećera. Odlicna ideja. Tako smo svi učili da je u srednjoj školi palo. Enbrel ista stvar, 6,6 godina. Ovo je injektirani proizvod, pa pogledajte što smo koristili. Koristili smo injekciju fiziološke otopine, jer bi placebo, inače, trebao biti nešto što ni na koji način ne utiče na ljudsko tijelo. To je zapravo jedini način da se naučno utvrdi sigurnost, i tačka. Ne možete reći da je nešto sigurno ako se nikada ne uporedi s grupom ljudi koji primaju nešto za što su mislili da je lijek, ali na njih nije djelovalo na bilo koji način.

Je li to slučaj kada gledamo vakcine? 

Ovo je vakcina protiv hepatitisa B koja se daje bebama prvog dana. 

Zdravo, dobrodošli u svijet, i evo vaše prve spolno prenosive bolesti. (pjeva) I pogledajte placebo grupu, nema placebo grupe. 

Pogledajte koliko je trajao probni period, četiri i pet dana, ovisno o tome koji proizvod koristite. 

Ni Enbrel, ni šest godina, ni pet godina. Ne pet meseci, ne pet nedelja. Pet dana. 

Ovo je prošlo sigurnosno ispitivanje bez placebo grupe. 

Dakle, ako je vaša beba umrla šestog dana, znamo da vakcina to nije uzrokovala jer smo imali studiju koja je završila petog dana. Ako vaše dijete razvije multiplu sklerozu, za koju mnogi, mnogi roditelji tvrde da misle da je ova vakcina učinila tri godine kasnije, nije zato što smo imali petodnevno istraživanje koje je dokazalo da nije. Vidite li kako ovo funkcioniše?

Pogledaj svoje vakcinu protiv poliomijelitisa

48 sati. 

Dva dana od kada su ubrizgali ovu vakcinu. Izgleda da je sigurno. Idemo dalje. 

Obožavam ovo. 

Pogledajte šta je bila placebo grupaNe injekcija slane otopine, već DTP vakcina

Sama vakcina za koju nam Peter Aaby govori da umire 10 puta više djece u Africi od djece koja je ne primaju

Dakle, u ovom suđenju ozlede i štetni događaji bili su isti kao DTP ili bliski. Stoga, budući da znamo da je DTP toliko siguran, odlučit ćemo i o dječjoj paralizi. Ovo smo stavili na internet, placebo piramidu. 

Evo činjenica. 

Nijedna vakcina koju dajete svojoj djeci nikada nije testirana na inertni placebo

Nijedna od njih nikada nije testirana na inertni placebo. 

Između ostalog, ovo je bilo na Redditu, blokirano je i uklonjeno. Snimili su to na Redditu. Šta se dešava?

Govorio sam o savjetodavnom odboru za prakse imunizacije. Kako se vakcina odobrava? 

Pa, prvo ide FDA. 

Farmaceutska industrija ustaje i objašnjava kako su dobili ovu sjajnu novu vakcinu. A evo i ispitivanja i evo koliko je ljudi bilo na sigurnom kada smo ga vodili u placebo ispitivanju, koje nije postojalo

A onda FDA to odobrava ili ne. 

Zatim ide u CDC. 

Ovo je grupa pri CDC -u, ACIP -u, Savjetodavnom odboru za prakse imunizacije. Odlazio sam na ove sastanke koji se održavaju tri puta godišnje, a ovaj se održao prošle godine. Opet, nemojte mi vjerovati na riječ. Ako mislite da lažem, ako mislite da je nauka sređena, voljeli biste vidjeti kako se ta nauka događa, samo da vam pokažem. Ovo je glasanje za potpuno novu vakcinu protiv hepatitisa B na sastanku ACIP -a prošle godine.

Govornik 1: Ima li komentara o upotrebi ove vakcine istovremeno sa drugim adjuvantnim vakcinama?

Govornik 2: Nemamo podataka da damo preporuku na ovaj ili onaj način.

Govornik 3: Dakle, da bismo ovo stavili u kontekst drugih vakcina, iako se pretkliničke studije nisu radile istovremeno koristeći ove vakcine, naš opšti pristup imunizaciji je da ih treba dati - mogu se dati u isto vrijeme u različitim udovima.

Govornik 4: Dr. Hunter

Hunter: Koriste li se adjuvantne, više adjuvantne vakcine u Evropi ili na drugim tržištima?

Govornik 4: Dr. Ward, želite li komentarisati?

Ward: Koliko ja znam, ne.

Govornik 4: U redu. Mislim da ćemo, ako nema daljnje rasprave, glasati o ovoj preporuci.

Govornik 3: Želim podsjetiti sve da provjere vaše glasanje, bilo šta, stvar mašine. I glasanje je otvoreno.

Govornik 4: Hvala vam puno. Glasanje je završeno i jednoglasno je podržana ova preporuka. Hvala vam svima.

...

No, prijeđimo na ono što se upravo dogodilo. 

Potpuno nova vakcina protiv hepatitisa B. Ima li pitanja? Pa da. Ovaj novi adjuvant. Usput, to je potpuno novi adjuvant. Pomoćno sredstvo je najotrovniji dio vakcina. Ovo nije virus ili bakterija. Ovo je otrov koji unosimo u vaše tijelo da bismo ga izazvali na alergijsku reakciju, pa prepoznaje da mu je ubrizgano nešto što ne bi trebalo biti tamo. Dakle, to je pomoćno sredstvo.

Uzgred, ovaj adjuvant će učiniti nešto što do sada nije učinilo nijedno pomoćno sredstvo. Ovo je jedna od prvih vakcina koje će zapravo pokušati sagledati vaš urođeni imunološki sistem. Do ovog trenutka vakcine mogu stvarati samo antitijela. Ali otkrili smo nešto što se zove receptori slični naplati sve do 2011. godine i dobili Nobelovu nagradu. Ovo je prva vakcina koja će pokušati aktivirati vaše receptore slične naplati i vaš urođeni imunološki sistem. 

Dakle, to je spekulacija za mjesto u vašem imunološkom sistemu na koje nikada prije nismo bili. 

Stoga se postavlja pitanje bi li ova vakcina i novi pristup vakcinaciji uticali na tijelo na način na koji do sada nismo imali. Jesmo li mu dali isto vrijeme kao recimo aluminijski adjuvans u vakcinama? Nemamo podataka o tome. Nisam ni pomislio da to probam. Ali ne brinite, ja vodim ovaj sastanak, i samo vas želim obavijestiti ako ste tek počeli da radite na ovoj ploči da ćemo vam dati isto vrijeme kao i drugim vakcinama ako kažete da. Ali ne brinite, dajemo ga u različitim udovima. Stavili smo ga u različite ruke, problem riješen. Potpuno različite ruke, toliko udaljene. U čemu bi mogao biti problem?

Još jedno zaista dobro pitanje naučnika. Pa, daju li više vakcina s adjuvantom bilo gdje u svijetu u isto vrijeme? Uh, prema mojim saznanjima. Odlično, glasajmo. 100% da. Ja sam za. I ja. Woo hoo. Uradimo ovo. Tri sjajna pitanja. Tri užasna odgovora. 100% da glasa. Ali ako to nije bilo dovoljno loše, poslušajte raspravu nakon toga.

Govornik 3: I ima li ikoga za stolom ... Ne moramo ići okolo i provjeravati vaše glasove, ali ima li neko kakve komentare o svom glasanju?

Odlično.

Govornik 5: Žao mi je. Samo mala rezervacija. Mislim da je ovo veliki napredak i korak naprijed. Zabrinut sam zbog tog signala, tog signala infarkta miokarda. Zabrinut sam zbog upotrebe ovog novog pomoćnog sredstva i svakako nas potiče da nastavimo pažljivo gledati postmarketinške podatke.

Govornik 4: Hvala vam. Hunter.

Hunter: Samo jedno pitanje o tome. Koliko bismo brzo ovdje dobili ažuriranje postmarketinških podataka?

Zvučnik 6: Postoje dvije vrste podataka. Podaci vezani za sigurnost vakcine zahtijevaju da ljudi koriste vakcinu za razvoj značajne baze podataka. Dr. Sun, želite li komentarisati postmarketinške podatke koje FDA zahtijeva?

Dr. Sun: Mislim da za studiju infarkta miokarda vidimo da je datum završetka 31. maj 2020. Oni će također proučavati autoimune bolesti, kao i herpes zoster, a postojaće i registar trudnoća takođe. To je sve uključeno u postmarketinški nadzor.

Govornik 6: Hvala vam.

Odlično. Upravo smo glasali 100%. Ima li neko pitanja? 

Da, imam jedno pitanje. Iako mislim da je ovo veliki korak naprijed za čovječanstvo, kao da izlazim s Mjeseca, imam malu rezervu u vezi sa tim signalom infarkta miokarda. Zna li neko šta je to? Srčani udar. Srčani udar? O čemu pričaš?

Ponestalo mi je ovog sastanka, a oni imaju neke računare na koje možete izaći van javnosti. Ukucam Dynavaxov Heplisav i evo šta će se pojaviti. FDA odbacuje Dynavax -ovu vakcinu protiv hepatitisa B. Recimo, odbija? 

Upravo sam vidio da ga je CDC odobrio za upotrebu kod djece od 18 godina. Čitajući dalje: "U ispitivanju se akutni infarkt miokarda dogodio kod 14 osoba u grupi Dynavax." 

14 osoba je imalo akutni srčani udar u ispitivanju ove vakcine. Upamtite, mi samo radimo studije, uvjeravam vas, na najzdravijim ljudima koje možemo pronaći. 

14 ljudi je imalo srčani udar. FDA je ovu vakcinu odbila samo jednom. Ovaj članak je napisan nakon što su se drugi put vratili na FDA, radi odobrenja. 

Nisu promenili vakcinu. Ne rade novo suđenje. 

Oni samo pokušavaju objasniti svoj izlaz iz načina na koji su ubili ljude u ispitivanju vakcine. FDA je to odobrila. CDC je to upravo naložio. A sada će vaše 18 -godišnje dijete otići svom pedijatru ili svom ljekaru, a oni će čuti za sjajnu novu vakcinu protiv hepatitisa B, koju Heplisav sada prodaje na svojoj naslovnoj stranici kao 100% odobrenu od CDC -a, ne znate da ste se upravo pridružili studiji, jer će vidjeti koliko ljudi zapravo ubije srčanim udarima.

https://thetruthaboutvaccines.com/be-brave-part2/ 

Budi hrabar! - Dio 3: Zanemarivanje sigurnosti vakcine

Autor Del Bigtree,
27. mart 2020

Video transkript - Budite hrabri! - Dio 3: Zanemarivanje sigurnosti vakcine (video)

Ako ste propustili prvi dio, pogledajte ga ovdje !
Ako ste propustili drugi dio, pogledajte ga ovdje !

Svi ste dio ogromnog ljudskog eksperimenta kao i svako dijete u našem programu vakcina, što me dovodi do Nirnberškog koda. 

Dobrovoljni pristanak ljudskog subjekta je apsolutno neophodan. Upamtite, nakon nacističke Njemačke, rekli smo da nikada nećemo injektirati nedužne ljude proizvodima kojih nisu svjesni. Nikada nećemo obaviti medicinski pregled, šta? 

Eksperimentirajte s bilo kojom osobom u demokratskoj, slobodnoj naciji ili republici. 

Svaka nacija se prijavila. 

To znači da bi uključena osoba trebala imati poslovnu sposobnost za davanje pristanka. 

Trebalo bi biti postavljeno tako da može koristiti slobodnu moć izbora bez intervencije bilo kojeg elementa sile, prijevare, prijevare, prisile, pretjerivanja ili drugog prikrivenog oblika ograničenja ili prisile. 

Kako zovete kad kažu da ne možete dijete staviti u državnu ili privatnu školu ako nema sve vakcine? 

Prinuda. 

Vlada Sjedinjenih Država trenutno krši Nirnberški kod, dok mi govorimo. 

Stavljaju vas na vatru vakcine, koja će vjerovatno izazvati srčani udar. 

Ali ne brinite, imamo i registar trudnoća. 

Ovu ćemo vakcinu davati trudnicama i vidjeti kako se njihovi fetusi nose s tim, jer ste samo vlasništvo vlade Sjedinjenih Država. Jeste li to znali? Nemaš izbora. Čini se da ne želite izbor.

Koliko smo ljudi čuli da je ozleda od vakcine jedna na milion? Koliko se ljudi sjeća Sanjay Gupta? Svi vaši doktori, imate pedijatre. Ne brinite. To je tako rijetko. Povreda vakcinom je jedna u milion. 

Zaista? 

Pa, kada smo oduzeli odgovornost industriji, stvorili smo VAERS, sistem izvještavanja o nepovoljnim događajima zbog vakcine, jer smo znali da će to biti problem. 

Pratimo barem postmarketinški nadzor. 

To stalno govore na sastanku CDC -a, zar ne? Pa, kada će se dogoditi postmarketinški nadzor? 

Ne brinite, brojat ćemo srčane udare 2020., 2022. godine. Doći će i registar trudnoća, tada ćemo to shvatiti.

Evo brojeva iz prošle, 2018. godine. 

VAERS. Dakle, ako ste povrijeđeni vakcinom, vaš ljekar bi to trebao prijaviti. Ako vaše dijete ima napade noć poslije, dan poslije, iskreno, ako ga imaju dvije sedmice nakon primanja vakcina, proizvođač kaže: "Prijavite sve". 

Usput, na ljekarima nije da odluče da li je to ozleda, jer nauka ne funkcioniše na taj način. Trebao si biti slijep. Samo prijavi. Pustićemo ljude koji proučavaju/rade epidemiologiju da počnu gledati ima li ikakvog uticaja. Možda vam treba 30 dana da vas povrijedi, ili možda kombinacija određenih vakcina ili hrane ili Tylenola, sve je to način na koji bi nauka trebala raditi.

U ovom sistemu evo brojeva iz 2018. godine.

62.803 prijavljenih povreda od vakcina samo u Sjedinjenim Državama u 2018. godini. 

533 je prijavilo smrt

1400 trajnih invaliditeta

5000 hospitalizacija i 5000 posjeta hitnoj pomoći. 

Kad pitam doktore i naučnike, znate li da će neki ljudi imati alergijsku reakciju na vakcinu. To je priroda. Ne proizvodimo niti jedan lijek ako neko nema alergijsku reakciju. Zapravo, ne možemo pronaći komad hrane koji mogu dati svima u ovoj prostoriji u kojoj neko neće pasti na pod i početi imati napade. Dakle, reći da nijedna vakcina nikada nije povrijedila, je ludost.

Pa ću im reći: „Kako prihvatate činjenicu da smo ove godine ubili djecu ovim programom vakcine? Kako to prihvatate? ” Oni kažu: „Pa, ako moram biti iskren, to je šteta. Ali prihvaćena je žrtva za postizanje imuniteta stada. Postavite im još jedno pitanje: „Koliko djece predviđamo da ćemo pobiti sljedeće godine? Koliko bi budućih potencijalnih predsjednika ili naučnika možda moglo smisliti bolju vakcinu ili program, koliko će njih biti mrtvo ove godine? Koliko pretpostavljamo? Koji je broj?

Znate kako kažu, isto što je gospođa iz CDC -a rekla: "Nemamo nikakve podatke o tome." 

To svaki put kažu. 

Sačekaj minutu. Kao naučnik, upravo ste rekli da je to prihvaćena žrtva, prihvaćena žrtva, što znači da trebate znati broj. Prihvatate žrtvu koju ne poznajete. Hoćete li mi reći da nemate granica? Mislim, shvaćam, možda je jedan od milion u redu s tobom. Ali šta ako je to jedan na 100.000? Šta ako je to jedan na 10.000? Šta ako je jedan na 1000?...

Uvjeravam vas da će vam u jednom trenutku biti neugodno, pa nam je potrebna nauka kako bismo znali.

I koliko je dobra ova nauka? Harvardska medicinska škola platila je milion dolara za proučavanje VAERS sistema kako bi se utvrdilo koliko je efikasan, a to su i izvijestili:

"Čini se da VAERS bilježi manje od 1% neželjenih događaja koji su se dogodili." 

Druga studija koju je uradio bivši povjerenik FDA-e otkrila je istu stvar. Pa znači li to da se ovo dešava? Je li moguće da godišnje vakcinama bude ozlijeđeno do šest miliona ljudi? 

533 umrlih. Ako ćemo vjerovati na riječ Harvardskoj medicinskoj školi, koju je platio CDC, onda bi to moglo biti 53 000 ljudi koje svake godine ubije naš program vakcina. 143.000 trajnih invaliditeta. Pola miliona posjeta hitnoj pomoći. 

Ovo nije način da se bavite naukom. 

Ovo je 1%. Zašto to nisu učinili boljim? 

Moj bože. Mi smo dom Microsofta. Mi smo dom Applea.

Ovaj program je uspostavljen 1986. Ljudi, sada je 2019. Zašto to ne popravljaju?

Znate li da je Harvardska medicinska škola, kao dio posla, trebala pokušati automatizirati ovaj sistem da vidi mogu li ga poboljšati? I jesu. 

Ali znate šta su otkrili: 1 od 10 osoba prijavila je neželjenu reakciju na vakcine

U svom vlastitom izvještaju rekli su: „Obratili smo se CDC -u da vidimo da li žele da nadogradimo i dovedemo cijeli nacionalni sistem u automatizovani sistem koji smo stvorili. CDC je prestao uzvraćati naše telefonske pozive. Prestali su nam vraćati e-poštu. Nikada nam se više nisu obratili. Tako vaša nauka radi u Americi, i zato se tužimo.

Ovo je moja neprofitna organizacija, Mreža za informisani pristanak. Dobili smo tri tužbe protiv vladinih agencija, Nacionalnog instituta za zdravlje, FDA i NIH-a. 

Dobivamo tužbe dokazujući da ne rade odgovarajuću nauku, kako sam vam iznio. 

Kad pročitate da "Del Bigtree širi dezinformacije", i kad čujem da mi novinari to govore, kažem: "Huh. Zaista biste trebali pokušati dobiti tužbu protiv Ministarstva pravosuđa u vašoj vladi koristeći dezinformacije i pobijediti. Reci mi kako to radiš."

Neću ulaziti u detalje, ali ako posjetite našu web stranicu icandecide.org, možete vidjeti šta ove tužbe dokazuju. Ali u suštini razmislite o ovome, 1986. smo preuzeli odgovornost za sve vakcine, bilo kojeg proizvođača, bilo kojeg ljekara, bilo koje bolnice

Sve što vas dotakne vakcinom, ne može se tužiti. Ronald Reagan je rekao: „Ovo je užasna ideja. Ovo je glupa ideja. Oduzimamo najveću tržišnu snagu za razvoj proizvoda.“

Zašto su skidali odgovornost? Kako je farmaceutska industrija opisala, gubili su toliko novca od tužbi, da nisu mogli ostvariti zaradu od vakcina. Njihove vlastite riječi. Ne možemo ostvariti profit. Gubimo toliko novca na tužbama za smrt i povrede.

Nikada niste čuli za proizvod koji je bio tako loš. 

Zapamtite. 

Mislim, imamo Jeffreyja Smitha, Monsanto je prilično dobar. Vidjet ćemo koliko milijardi moramo osvojiti prije nego im zaista naudimo. 

Govorimo o proizvodu koji je bio toliko loš da ih je povrijedio. Dakle, kada je naša vlada preuzela svu odgovornost za povrede, postavili su HHS i Nacionalni institut za zdravlje. 

Rekli su da HHS, budući da znamo da proizvođači više neće raditi studije sigurnosti, oduzimamo sve ove poticaje za to. Sada ćete biti odgovorni. 

U stvari, kada tužite zbog povrede vakcine, tužite ministra zdravlja i socijalne službe.

Tužite vlastitu državnu agenciju. I koriste advokate Ministarstva pravde protiv vas. Dozvolite mi da se zamislite oko ovoga.

Ministarstvo pravde obično brani građane i bori se protiv korporacija koje ih povređuju

U ovom slučaju okrenuto je naopako, građanin je neprijatelj, a proizvođač je taj koji se štiti

Nema otkrića. Nema sudija. Nema porote. Mediji nisu dozvoljeni.

Usred toga, rekli su: “Znamo da stvaramo stvarno poremećen sistem, pa evo šta će se dogoditi. Zdravstvo i ljudske usluge, sastat ćete se s nama svake dvije godine na Kongresu i reći nam kako ste popravili ovaj neispravan proizvod. Recite nam kako razvijate program vakcina kako bismo ograničili neželjene događaje. Osim toga, Nacionalni institut za zdravlje, hej, ljudi. Predvodit ćete radnu grupu za sigurnost vakcina. To će uključivati vas, šefa CDC -a i šefa FDA -e. Osmislit ćete programe i nauku kako biste popravili ovaj neuspješni proizvod koji očito ubija i ranjava više djece nego što štedi ili nas zasigurno košta mnogo više nego što možemo zaraditi. Riješimo problem.”

U našim tužbama korišteni su zahtjevi Zakona o slobodi pristupa informacijama. Pružili smo ruku i rekli: „Željeli bismo vidjeti zapisnike sa sastanaka onih kongresa koje ste trebali održavati svake dvije godine. Voljeli bismo čuti kako smo vakcine učinili sigurnijima.” 

Osim toga, koristimo zahtjeve ZOSPI-ja i rekli smo Nacionalnom institutu za zdravlje: “Željeli bismo vidjeti sve preporuke koje je vaša radna grupa dala zdravstvu i ljudskim službama za njihove sastanke na Kongresu.” 

Nisu odgovorili

Usput, to je protivzakonito. Moraju da odgovore. Koristimo neku vrstu izvršne radnje, vršili smo pritisak na njih. Nisu odgovorili. Odveli smo ih na sud

Znate ono što smo otkrili na sudu, Zdravstvene i ljudske službe nikada nisu imale niti jedan sastanak s Kongresom. Nijedan

To bi se trebalo događati svake dvije godine, a ne samo jedan sastanak. Radna grupa koja je trebala izvještavati. Brain Trust pri CDC -u, Nacionalni institut za zdravlje, FDA, svi zajedno rade kao lud tim kako bi došli do dna i riješili problem. Nikad nije ni formirano. Nikad se nije dogodilo.

Dva dijela zakona koja su skinula svu odgovornost koja je trebala popraviti ovaj proizvod nikada se nisu dogodila. Sve što se dogodilo je da se vašoj djeci sada ubrizgava, ne 11 vakcina, koje su tužene na suduSada imate 54 vakcine za koje ne možete tužiti. I najbolesniju djecu koju smo ikad vidjeli.

https://thetruthaboutvaccines.com/brave-part-3-vaccine-safety-negligence/

NAPOMENE:

  1. Video materijali rađeni su u toku 2019. godine.
  2. Izvještaj o sigurnosti vakcina koji se pominje u transkriptu morao je biti podnošen američkom Kongresu svake godine, počev od 1988. godine.

Ta obaveza proizilazi iz američkog Nacionalnog zakona o povredi vakcina protiv djece, usvojenog 1986. godine.

Prema odredbama tog Zakona („Sec. 2101.) formirano je Odjeljenje za zdravstvo i socijalne usluge (HHS) sa Nacionalnim programom vakcina za postizanje optimalne prevencije humanih zaraznih bolesti imunizacijom i postizanje optimalne prevencije protiv neželjenih reakcija na vakcine

Direktor tog Nacionalnog Programa, po odredbama istog Zakona (42 USC 300aa-3.), bio je zadužen da, Odboru za energetiku i trgovinu Predstavničkog doma i Odboru za rad i ljudske resurse Senata, najkasnije do 1. januara 1988. godine, podnese izvještaj o sigurnosti vakcina, i da, nakon toga, svake godine podnosi takav izvještaj.

Međutim, Odjeljenje za zdravstvo i socijalne usluge (HHS) nikada nije sačinilo nijedan izvještaj o sigurnosti vakcina.

Ova nevjerovatna činjenica isplivala je u javnost tek nedavno.

Naime, američko udruženje Informed Consent Action Network – ICAN (Mreža informativne saglasnosti), koje je formirano u vezi sa informisanom saglasnošću za zdravstvene izbore za zdravlje djece, zastupano po advokatu dr. Robert F. Kennedy Jr. (sinovcu čuvenog američkog predsjednika sa istim prezimenom, koji je ubijen u atentatu), na osnovu američkog Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja, u toku 2018. godine zatražilo je od Odjeljenja za zdravstvo i socijalne usluge (HHS) da im dostavi sve izvještaje koje su bili dužni dostavljati nadležnim državnim organima, i to počev od 1. januara 1988. godine, pa dalje.

Pošto HHS nije dostavio tražene izvještaje, ICAN je te izvještaje zatražio u sudskom postupku.

Ovaj sudski postupak okončan je na način da je dokazano da HHS, počev od 1. januara 1988. godine, nije sačinio ni dostavio nijedan izvještaj.

I pored toga, nijedno nacionalno američko zdravstveno ili pravno tijelo ili organ nisu nikada doveli u pitanje sigurnost obaveznih dječijih vakcina.

Kao jedna od posledica ovog Zakona, proizvođači vakcina, pošto su tako nerazumno oslobođeni odgovornosti za naknade štete od vakcina, iz godine u godinu, drasatično su povećavali i broj doza i broj vrsta dječijih vakcina.

Na taj način, u USA je broj vakcina koje su, do navršenja 18 godina života, u vrijeme donošenja pomenutog Zakona iznosile 7 doza, do 2020. godine povećan je oko 10 puta (1000%), na čak 74 doze, s tim da postoje tvrdnje da je već usvojen plan da se taj broj u narednih 10 godina dodatno uveća na nevjerovatnih 270 doza

https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2019/11/013-STIPULATION.pdf

0 0