Vi ste na: Početna
Novosti

SLIJEDEĆA PANDEMIJA: MARBURG? HOĆEMO LI USKORO SVJEDOČITI „NOVOJ“ I „OPASNIJOJ“ „PANDEMIJI“?

 

12.10.2021 14:37
 

Hitna video poruka svijetu: Kriza, Marburgova virusna bolest - rješenje, vakcina bogata ricinom - mogući rezultat, trovanje izazvano vakcinom

AUTOR RHODA WILSON  2. OKTOBRA 2021 

COVID-19, bolest, sada se većinom dokazala kao još jedna prehlada ili gripa koja se može liječiti. Upotreba PCR testa za dijagnosticiranje COVID-a dala je veliki broj pozitivnih rezultata, takozvanih "slučajeva", bez ikakvih simptoma. Korištenje PCR testa za otkrivanje infekcija bilo je lažno i "bez ikakvih simptoma" prevodi se u asimptomatske infekcije za koje se zna da ne postoje.

Na osnovu straha i propagande, na brzinu su razvijene nove injekcije genske terapije mRNA i virusnog vektora (ili DNA). Zatim su ove eksperimentalne injekcije davane, i još uvijek se primjenjuju u masovnom globalnom eksperimentu, bez informisanog pristanka, uzrokujući mnoge nuspojave, kao i slabljenje ukupnog zdravlja populacije.

Nuspojave od injekcija COVID -a uključuju simptome slične hemoragičnoj groznici - krvarenje i krvne ugruške. Uzroci virusnih hemoragičnih groznica uključuju viruse Marburg.

Bolest virusa Marburg relativno je rijetka i prvi put je opisana 1967. Od otkrića u svijetu je bilo 383 smrtnih slučajeva povezanih sa samo 14 od njih u posljednjih 10 godina.

Šta je Marburg virus? 

Pojavljivanje virusa Marburg

  1. kolovoza 2021. godine Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalni direktor WHO-a, najavio je: „Prošlog petka Ministarstvo zdravlja Gvineje obavijestilo je WHO o slučaju oboljenja od virusa Marburg na jugozapadu zemlje ... Marburg je virus koji se vrlo razlikuje od virusa to uzrokuje COVID-19, ali mnogi elementi odgovora su isti. ”

Virtuelna konferencija za štampu SZO: Tedros Adhanom Ghebreyesus najavljuje slučaj Marburg virusne bolesti, 11. avgusta 2021.

Transkript Virtuelne konferencije za štampu WHO -a sa koje je izrezan gornji video zapis možete pronaći OVDJE (vremenska oznaka 00:02:36).

Marburg je vrlo različit virus od onog koji uzrokuje COVID, ali mnogi elementi su isti. Istina nije ograničena "odgovorom". Godine 2018. Primerdesign je razvio PCR test za virus Marburg. U januaru 2021. NIH je objavio rad pod naslovom „ Asimptomatska infekcija marburškog virusa “. U travnju je GAVI objavio članak „ Slijedeća pandemija: Marburg? '. U kolovozu 2021. WHO je najavio slučaj, prvi od 2017. godine, a Soligenix trenutno žuri s testiranjem vakcine protiv Marburg virusne bolesti : RiVax.

Također je vrijedno napomenuti da simptomi bolesti Marburg virusa mogu uključivati: jako krvarenje i abnormalnosti krvi i funkcije zgrušavanja. Ozbiljno krvarenje, abnormalnosti krvi i krvnih ugrušaka također su posljedice injekcija Covida.

Glavna komponenta RiVaxa je „genetski promijenjena verzija Ricin Toksina“.  Ricin je jako moćan toksin . Otrovan je ako se udiše, injektira ili proguta, međutim oralna izloženost je daleko manje toksična. Procijenjena smrtonosna oralna doza kod ljudi je približno 1 miligram po kilogramu tjelesne težine.

Hitna video poruka svijetu

Uočavajući obrasce koji se razvijaju oko Marburga slične onima za „pandemiju COVID -a“, Kieran Morrissey poslala je hitnu poruku svijetu:

Hitna poruka upravnika Univerzitetske bolnice i akademika Kieran Morrissey (10 minuta)

Morrissey je inženjer s diplomom industrijske hemije, koji je posljednje 22 godine radio u velikoj nastavnoj bolnici u Dublinu, Irska, gdje je stekao opsežno znanje o radu irskog zdravstvenog sistema.

Članci Kieran Morrissey

Odjeci prethodnog upozorenja

Marburški virusi su iz porodice virusa koji uzrokuju hemoragične groznice . Ova porodica uključuje viruse ebole, Lassa groznice i žute groznice. Podsjetimo se na poruku upozorenja Harryja Voxa 2014. godine.

U videu ispod Vox, istraživački novinar upozorava na " Operaciju lockstep " - plan za svijet sa čvršću kontrolu top-down vlade - i vjeruje da bi tu "pandemiju", prema podacima iz njihove dokumentacije mogao izazvati virus Ebole (jer, u to vrijeme, virus SARS-COV-2 nije još bio „otkriven“, primjedba prevodioca)

Harry Vox: Izlaganje operacije Lockstep, 21. oktobra 2014., New York City 

Neotkriveni podaci o vakcinama

Možemo li vjerovati da nam je „službeno“ rečeno sve što trebamo znati o RiVaxu ili bilo kojoj drugoj vakcini? Bez transparentnosti i otvorene naučne rasprave - ne. 

Kao primjer, razmotrimo sastojke vakcina - vitalne informacije za informisani pristanak. Jesu li otkriveni svi sastojci prethodnih i sadašnjih vakcina?

Sada je dobro poznato da postoji niz neotkrivenih sastojaka takozvanih “vakcina protiv COVID-a ” pa nema potrebe ovdje dalje objašnjavati. I injekcije Covida nisu jedine krive za neotkrivanje podataka.

Morrissey je otkrio istraživački rad koji je pokazao rezultate analize 44 vrste vakcina iz Italije i Francuske na neotkrivene sastojke, uključujući: MMR, vakcine protiv tetanusa i gripe. Ispod je sažetak iz njihovog rada:

“Vakcine se istražuju zbog mogućih nuspojava koje mogu izazvati. Kako bi se dobile nove informacije, metoda ispitivanja elektronskom mikroskopijom primijenjena je na proučavanje vakcina, čiji je cilj bio provjeriti prisutnost krutih zagađivača pomoću elektronskog mikroskopa za skeniranje okoliša opremljenog rendgenskom mikro sondom.

“Rezultati ovog novog istraživanja pokazuju prisutnost čestica mikro i nano veličine u sastavu anorganskih elemenata u uzorcima vakcina koje nisu deklarisane među komponentama i čije je nepotrebno prisustvo zasad neobjašnjivo. Značajan dio tih zagađivača u obliku čestica već je verifikovan u drugim matricama i prijavljen u literaturi kao biorazgradiv i biobiokompatibilan.

"Prikupljeni dokazi upućuju na neke hipoteze povezane sa bolestima koje se spominju i ukratko raspravljaju." - Nova istraživanja kontrole kvaliteta vakcina: mikro i nano kontaminacija , 23. januara 2017

Nismo u mogućnosti predvidjeti budućnost, ali bi, radi našeg vlastitog zdravlja, bilo pametno poslušati upozorenje Kieran Morrissey, postaviti pitanja, obaviti neka istraživanja i zahtijevati odgovore prije nego što prihvatimo daljnje „vakcine“ ili injekcije od onih koji traže da od njih profitiraju.

Dodatni izvori:

Izvor:

https://theexpose.uk/2021/10/02/an-urgent-video-message-to-the-world-crisis-marburg-virus-disease-solution-ricin-rich-vaccine-possible-result-vaccine-induced-poisoning/

 

0 0