Vi ste na: Početna
Novosti

SKRIVANJEM PODATAKA O GLOBALNOJ PREVARI SA LAŽIRANOM COVID PANDEMIJOM I LAŽIRANIM COVID “VAKCINAMA” AMERIČKI CDC SAUČESTVUJE U GLOBALNOM ZLOČINU PROTIV ČOVJEČNOSTI?!

 

09.03.2022 21:18
 

CDC je sakrio podatke o Covid-19 i počinio prevaru jer vjeruju da je javnost glupa

BY THE EXPOSÉ ON 9. MARTA 2022  

Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) priznali su da se veliki dijelovi podataka o Covidu-19 i injekcijama Covid-19 ne objavljuju jer bi ih svijet mogao "pogrešno protumačiti".

Dr Robert Malone upozorava da se radi o prijevari.

Prošle su skoro pune dvije godine od navodne pandemije počela navodna pandemija, a samo je “mali dio” podataka koje je prikupio CDC pušten u javnu potrošnju.

New York Times , od svih izvora, objavio je veliku priču o tome, otkrivajući da su veliki dio skrivenih informacija mogli iskoristiti državni i lokalni zvaničnici kako bi stavili virus pod kontrolu.

“CDC je politička organizacija koliko i javna zdravstvena organizacija”, rekao je Samuel Scarpino, izvršni direktor nadzora patogena u Institutu za prevenciju pandemije Rockefeller fondacije.

“Koraci koji su potrebni da bi se nešto poput ovoga objavilo često su izvan kontrole mnogih naučnika koji rade u CDC-u.”

Preveo dr. Malone, ono što Scarpino u suštini kaže je da je CDC lagao javnost o Covid-19.

“U suštini, nevladin glasnogovornik 'zvanične' naučne zajednice za javno zdravlje baca Rochelle Walensky pod autobus i kaže da su nas političari natjerali na naučnu prevaru zatajujući ključne podatke,” piše dr. Malone.

“Doktori Global Summit-a i drugi hrabri liječnici koji su se suprotstavili lažima i tiraniji – koji su bili maltretirani, izgubljeni poslovi, izgubljene medicinske licence, okaljane i klevete su u pravu. Podaci se čuvaju.”

Global Summit Doctors već neko vrijeme alarmira sve ovo, da bi ih establišment označio kao "teoretičare zavjere".

Ali ispostavilo se da su bili u pravu, a šanse su da će doći još mnogo otkrića koja će u potpunosti dekonstruirati mit da CDC, ili bilo koja druga vladina agencija, radi u najboljem interesu šire javnosti.

“CDC koristi kumulativne podatke od početka uvođenja vakcine početkom 2021. kako bi potkrijepio laž da su ove vakcine efikasne protiv Omikrona,” objašnjava dr. Malone. “CDC očito krije podatke o sigurnosti.”

Dr. Malone kaže da bi, da je CDC objavio ispravne, starosno stratificirane podatke za covid, bilo jasno kao dan da Trumpove injekcije Operacije Warp Speed "nisu potrebne" većini Amerikanaca.

„Kada bi omjer rizika od vakcine vakcinisanih i hospitalizovanih bio objavljen za Omicron – bilo bi jasno da se korist od vakcine ne primećuje“, dodaje on.

Američka administracija za hranu i lijekove (FDA) je također saučesnik, jer još uvijek nije otkrila kolika je stopa efikasnosti "pojačavajućih" injekcija kod djece. Ovo je uprkos činjenici da je FDA obećala da će to učiniti.

“Nisu objavili sigurnosne podatke,” kaže dr. Malone. “Oni su zatajili sigurnosne podatke o vakcinama za djecu i odrasle. Ovo mora prestati. Mi smo duboko u teritoriju potpune naučne prevare.”

Ben Armstrong iz The New American objavio je video u kojem nudi i svoje viđenje situacije.

„Bili smo izmanipulisani od samog početka ove pandemije“, dodaje dr. Malone dalje. „Vlada je odlučivala šta je napisano, uklonjeno, cenzurisano od strane medija i velikih tehnoloških divova. Ovo je propaganda.”

...

Preuzeto sa:

https://dailyexpose.uk/2022/03/09/cdc-hide-covid-data-commit-fraud/

0 0