Vi ste na: Početna
Novosti

RUSIJA OBJAVILA LISTU BIOLOŠKIH AGENASA TESTIRANIH U AMERIČKIM BIO-LABORATORIJIMA U UKRAJINI, KOJI UKLJUČUJU SALMONELU, E. COLI, ANTRAKS I KUGU!!!

 

09.03.2022 22:00
 

LOKACIJA: Dokumenti otkrivaju da je Ministarstvo odbrane SAD finansiralo ukrajinske biolaboratorije — Rusija je objavila listu bioloških agenasa testiranih u američkim Bio-laboratorijima u Ukrajini, uključujući salmonelu, E. Coli, antraks i kugu

Autor Jim Hoft
Objavljeno 9. marta 2022. u 11:32

U nedjelju, 6. marta 2022., ruska novinska agencija Ria Novosti objavila je dokumente za koje tvrde da je Ukrajina radila na "biološkom oružju" u blizini ruske granice. Ria Novosti optužila je SAD da je dala instrukcije Ukrajini da uništi biološke agense prije ruske invazije.

Ministarstvo zdravlja Ukrajine naložilo je uništavanje bioloških agenasa u dopisu od 24. februara.

Rusija je takođe objavila listu bioloških agenasa koji se navodno čuvaju u laboratoriji radi testiranja. Na listi su bile salmonela, E. Coli, antraks i kuga.

Savjet za CannCon za prvobitno izvještavanje o laboratorijama koje finansiraju SAD 1. marta.

A sada znamo ko je finansirao ukrajinske Biolabove. Bilo je to Ministarstvo odbrane SAD. Dokument američke ambasade koji je izbrisan sa interneta pronađen je u Wayback Machine.

Dokument otkriva da je Ministarstvo odbrane SAD doniralo ukrajinske dijagnostičke biolaboratorije .

...

Više na:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/breaking-us-department-defense-funding-ukrainian-biolabs-russia-releases-list-biological-agents-tested-us-biolabs-ukraine-including-salmonella-e-coli-anthrax-plague/

 

 

 

0 0