Vi ste na: Početna
Novosti

RUSI TVRDE DA SU U UKRAJINI PRONAŠLI AMERIČKO BIOLOŠKO ORUŽJE! KINEZI OPTUŽUJU USA DA POSJEDUJU 336 BIOLOŠKIH LABORATORIJA U 30 ZEMALJA ŠIROM SVIJETA!!!

 

09.03.2022 21:51
 

 

**VIDEO VIDEO** Rusija govori SAD-u "Pronašli smo vaše biološko oružje" (VIDEO)

Autor Jim Hoft
Objavljeno 9. marta 2022. u 10:32

Direktorica Odjeljenja za informacije i štampu Ministarstva vanjskih poslova Ruske Federacije Marija Vladimirovna Zakharova rekla je u srijedu Sjedinjenim Državama: "Pronašli smo vaše biološko oružje!"

“Postojala je izjava zamjenice državnog sekretara Viktorije Nuland, nema sumnje, neće dati Washingtonu da šuti ovaj put. Njihovi pokušaji, prolivajući krv, da pronađu biološko i hemijsko oružje širom svijeta. Pronašli smo vaše proizvode. Našli smo vaš biološki materijal. Kako se ispostavilo, sve se to dešavalo u Ukrajini”, objavili su RT, ruski državni mediji.

Rusija sada traži od SAD da objasne biološke laboratorije u Ukrajini.

Rusija je optužila SAD za kršenje Konvencije o biološkom oružju iz

Ovo dolazi nakon što je službenica State Departmenta Victoria Nuland priznala u svom svjedočenju u utorak da SAD imaju biolaboratorije u Ukrajini.

U utorak se službeni glasnogovornik kineske komunističke vlade suočio sa Sjedinjenim Državama u 336 bioloških laboratorija u 30 zemalja širom svijeta. Prema Kini, samo u Ukrajini postoji 26 američkih bioloških laboratorija.

...

Preuzeto sa:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/breaking-video-russia-tells-us-found-biological-weapons-video/

 
0 0