Vi ste na: Početna
Novosti

PAUL CRAIG ROBERTS O GLOBALNOJ COVID ZAVJERI

 

24.11.2021 20:14
 

 

  1. oktobar 2021. | Kategorije: Članci i kolumne 

KOVID ZAVERA JE STVARNA I IMA NAS U SVOM DOHVATU

Poštovani čitaoci,

Ispod je izuzetno važna analiza stručnjaka na visokom nivou koja objašnjava i dokumentuje inženjering dobijanja funkcije Covid virusa koji je pokrenuo Tony Fauci i konstruisanu „vakcinu“ koja nije prava vakcina već izmišljotina dizajnirana da proizvede beskrajne varijante virusa, zdravstvenih povreda, smrti, neplodnosti i ubrizgavanja metalnih markera u svrhu kontrole. Ovo nije teorija zavjere u smislu koji koriste mediji što znači da je lažna. Ono što objašnjenje čini je otkrivanje zavjere protiv čovječanstva. Ovaj dugački članak je pravo objašnjenje onoga što nam se radi.

Još od ubistva predsjednika Johna F. Kennedyja, mediji koriste “teoriju zavjere” da diskredituju svako objašnjenje koje osporava, proturječi ili ne odobrava službenu priču. Ovaj trik zaslijepio je ne samo mnoge Amerikance, već i ljude širom zapadnog svijeta za ono što im se dešava.

Ovaj dugački članak objašnjava šta nam rade napravljeni virus i vakcina. Šta možemo učiniti povodom toga? Ne znam. Čini se da je narod nemoćan. Stručnjaci koji pušu u pištaljku i govore istinu bivaju cenzurisani i diskreditovani, prijeti im se, otpuštaju, gube ljekarske dozvole. Takve mjere policijske države koje se koriste protiv stručnjaka zbog izražavanja suprotnog mišljenja od zvaničnog narativa su srce svih distopijskih romana kao što je Orwellov 1984.

Pronašao sam ovaj članak na Zero Hedge:

https://www.zerohedge.com/covid-19/damn-you-hell-you-will-not-destroy-america-here-spartacus-covid-letter-thats-gone-viral

Evo originalne stranice:

https://mega.nz/file/HZNmyRKB#xF15FrsAEZkwBPi4tdUP5toBBqeRHDJJAHzZt6Hg_Qg

Evo članka:

INSTITUT ZA NEPROFITNU OBAVEŠTAJNU OBAVEŠTAJNU POJAVU KORONAVIRUSA
28.09.2021. ... 

...

Preuzeto sa:

https://www.paulcraigroberts.org/2021/10/21/the-covid-conspiracy-is-real-and-it-has-us-in-its-grasp/

...

NAPOMENA: Cijeli članak koji pominje Roberts objavljen je u prevodu ovde:

https://pravoipravda.info/view-more/naslov/770

0 0