Vi ste na: Početna
Novosti

OTAC MRNA VAKCINA TVRDI DA SU COVID VAKCINE SMRTONOSNE, DA DOVODE DO KRVNIH UGRUŠAKA, MIOKARDITISA I RAZNIH POREMEĆAJA U RADU CENTRALNOG NERVNOG SISTEMA!!!

 

10.01.2022 21:08
 

Pronalazač mRNA vakcina, dr. Malone opisuje kompletno MEDIJSKO RATOVANJE kojim Covidian kompleks tjera većinu Amerikanaca da dobiju smrtonosne injekcije Fauci gripe

Ponedjeljak, 10. januara 2022. autor: SD Wells

Prirodne vijesti ) Dobrodošli u “Thunder Dome”, također poznat kao Covidian Complex, gdje je preko šezdeset posto Amerikanaca već počelo sudjelovati u igri zamke smrti u kojoj dozvoljavaju Big Pharma i Big Tech-u da kontrolišu sve svoje glavne tjelesne funkcije koristeći nano-tehnologija koja se isporučuje putem inokulacija. Sada, jedan od pronalazača upravo tih mRNA “vakcina”, dr Robert Malone , duva u pištaljku cijelom establišmentu, a ovo NIJE teorija zavjere.

Sjećate li se kada su “teroristi” trebali biti arapskog porijekla i toliko su mrzeli našu zemlju da su dizali u vazduh zgrade avionskim gorivom? Šta se desilo sa svim tim terorizmom, da li je samo STALO kada je izmišljena korona influenca? Covidian Complex zna da su vakcine novi teroristi. Nova vladavina terora nije Covid ili neke psihopate smeđe kože sa Bliskog istoka, ne.

Terorizam skriven unutar Covid “vakcina”

Novi svjetski teroristi nemaju lica ni zastave, ne dižu se u zrak i ne izjašnjavaju se o nekoj vjeri. Oni su gorivo političkog ratovanja, ti novi teroristi. Milijarde ih se kriju unutar "trojanskih konja" u obliku grafin oksida i terorišu svaki radni sistem ljudskog tela.

Dr. Malone razotkriva WEF, Svjetski ekonomski forum , za vođenje optužbi za dezinformacije o Covid-u koje koriste vlade, bolnički administratori, doktori, medicinske sestre, naučnici, zdravstvene agencije i novinske institucije (poput lažnih vijesti MSM) širom svijeta kako bi ovekovečili the scamdemic.

Malone je rekao da je savjet WEF-a koji svim farmaceutima i proizvođačima vakcina govori šta da kažu, bio ekser u mrtvačkom sanduku za njega da shvati da su ovi snimci genske terapije (i Covid općenito) ključni za „potpuni globalistički totalitarni vizija.”

Dr. Malone razotkriva kako je više od polovine američkog stanovništva izmanipulisano propagandom Covida i vakcinama

Dr. Malone je jedan od najvjerodostojnijih ljudi na svijetu kada su u pitanju zarazne bolesti i efekti vakcinacije, ali sada kada upozorava svijet na sve Covid prevare i opasnosti od vakcina, nekako više nije kredibilan, sve prema mejnstrim medijima i Covidian Complex . Reuters i Twitter su u napadu kako bi skinuli dr. Malonea i sve što on kaže dok je zviždao o cijeloj epidemiji.

„Mi smo u suštini u situaciji gerilskog ratovanja i moramo da igramo pametno“, kaže dr. Malone. Vakcine sada idu na djecu koja čak nisu ni u opasnosti od Covida ili njegovih varijanti, a same vakcine su smrtonosne, dovode do krvnih ugrušaka , miokarditisa i raznih poremećaja u radu centralnog nervnog sistema.

Fauci voli da govori o „podacima“, ali podaci na koje se poziva su pogrešni i izmišljeni, tako da, naravno, voli da to naziva „naukom“ iza onoga što kaže, ali to sasvim sigurno nije. Da imamo validne podatke, kaže nam dr. Malone, i da su urađena odgovarajuća klinička ispitivanja i studije o ovim ubodima genske terapije, onda sigurno NE bismo imali „mandate za ove eksperimentalne proizvode vakcine“. Sve je to suprotno Nirnberškom kodeksu. Sada svi farmaceutski proizvodi žele djecu i bebe staviti direktno u opasnost.

Meme koji je Robert Malone objavio  na Twitteru prije nego što su ga zabranili:

Evo cijelog intervjua, vrijedan pažnje:

blob:https://www.brighteon.com/ac791e93-f013-4950-9498-e5d441a627f1

Dodajte u svoje favorite i označite Vaccines.news za novosti o eksperimentalnim vakcinama i pojačivačima koji mogu uzrokovati krvne ugruške, ADE i druge užasne nuspojave.

Izvori za ovaj članak uključuju:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

Brighteon.com

...

Preuzeto sa:

https://www.naturalnews.com/2022-01-10-mrna-inventor-dr-malone-describes-full-on-media-warfare-covid-injections.html

...

Povezani članci:

 

 

0 0