Vi ste na: Početna
Novosti

U ITALIJI POKRENUTA ISTRAGA PROTIV TRI LJEKARA ZBOG SMRTI DJEVOJČICE PREMINULE DVA DANA NAKON COVID “VAKCINE”!

 

10.10.2021 15:34
Slika
 

Italijanski tužilac optužio je tri ljekara nakon što je 14-godišnjakinja preminula nakon "vakcinacije" Covida

(Objavio Joseph Stroberg)  2021-09-30  

30/09/2021 (2021-09-30)

[Izvor: medias-presse.info ]

U Italiji je 14-godišnja tinejdžerka umrla nakon druge injekcije pseudo vakcine Covid-19. Kao što se događa svugdje, uključujući i u Francuskoj, postoji medijska ravnodušnost koja to u najboljem slučaju vidi kao jednostavnu vijest.

Ali stvarna i bitna razlika leži upravo u činjenici da ova tragična smrt u Italiji nije ostavila ravnodušnim tužioca koji je zaplijenio dosje. Naprotiv, tužilac je podigao optužnicu protiv tri ljekara, uključujući i onog koji je dao drugu injekciju!

Lična odgovornost ljekara će početi uzrokovati tremu. Obavijestite naše ljekare koji su bezuslovni promotori ovog eksperimenta sa ozbiljnim nuspojavama! 

Njihov red bi mogao doći. 

Zdravstvena diktatura neće ih štititi zauvijek. 

Prije ili kasnije moraće odgovarati.

Izvor:

https://nouveau-monde.ca/un-procureur-italien-inculpe-trois-medecins-apres-la-mort-dun-ado-de-14-ans-a-la-suite-de-sa-vaccination-anti-covid/

... 

Ista vijest i ovde:

Vakcinacija: smrt Majde (14 godina), optužena 3 lekara, analize se nastavljaju

OBJAVLJENO NA 25/09/2021PO DJETINJSTVU I SLOBODAMA

Ci-dessous la traduction de article italien: Četrnaestogodišnjakinja ulazi u komu dva dana nakon vakcine i umire: tri ljekara pregledala  su je u Corriere Salentino 24. septembra 2021. godine.

Ostali dodatni izvori dostupni su na dnu članka.

***

Četrnaestogodišnja djevojčica dva dana nakon vakcine pada u komu i umire: tri ljekara su optužena

 Četrnaestogodišnja Majda El Azrak živjela je u Ruffanu (Italija) 

Objavljeno 24. septembra 2021.

RUFFANO (Lecce, Italija) - Tri doktora optužena nakon smrti Majde El Azrak (14), marokanskog porijekla, nastanjene u Ruffanu, koja je umrla nakon 26 dana u komi, u koju je pala dva dana nakon primjene druge doze Pfizer vakcine.

Tužilac iz Leccea upisao se u registar osumnjičenih doktora iz centra za vakcinaciju Casarano, koji je 17. avgusta mladoj djevojčici dao drugu dozu vakcine protiv Covida, kao i dva ljekara iz bolnice Panico di Tricase, gdje je mlada djevojka prevezena nakon što je patila od jakih glavobolja i otoka na desnom oku.

Optužba bi bila ubistvo iz nehata. 

Sudija za prekršaje Donatina Buffelli takođe je naredila obdukciju tijela mlade djevojčice, koju će 27. septembra u poliklinici Bari izvršiti sudski ljekar Francesco Introna; reanimatolog Francesco Bruno i higijeničar Silvio Tafuri. 

Svrha obdukcije biće utvrđivanje moguće veze između primjene vakcine, radioloških pretraga koje je Majda prošla u bolnici i meningitisa, koji su ljekari dijagnostifikovali kao uzrok smrti.

Žalbu su tužiocu podnijeli roditelji djevojčice, uz pomoć advokata Pasquale Scorrano.

Dodatni izvori:

Izvor:

https://enfance-libertes.fr/vaccination-deces-majda-14-ans-3-medecins-mis-en-examen/

 

0 0