Vi ste na: Početna
COVID-19

LJEKARI ZA COVID ETIKU RASKRINKAVAJU GLOBALNU PANDEMIJSKU ZAVJERU I UKAZUJU NA OPASNOSTI OD COVID VAKCINA?!

 

01.08.2021 11:31
 

Ljekari za COVID etiku 

Mi smo stotine ljekara i naučnika iz svih krajeva svijeta. Napisali smo tri pisma Evropskoj agenciji za lijekove, hitno upozoravajući na kratkoročne i dugoročne opasnosti od vakcina protiv COVID-19, uključujući zgrušavanje, krvarenje i abnormalnosti trombocita. Prvo smo počeli upozoravati na rizike povezane s krvlju prije nego što su medijski izvještaji o zgrušavanju doveli do suspenzije vakcina u cijelom svijetu.

U nedostatku ključnih sigurnosnih podataka, zahtijevamo hitno povlačenje svih eksperimentalnih genskih vakcina protiv COVID-19. Protivimo se vakcinalnim pasošima, koji prijete javnom zdravlju i krše Nirnberg kodeks i druge zakone. Upozoravamo da „zdravstvene propusnice“ vrše prisilni pritisak na građane da se podvrgnu opasnim medicinskim eksperimentima, u zamjenu za slobode koje su nekad bile ljudska prava.

Pročitajte naša pisma, saopštenja za javnost i obrazovne materijale i pogledajte naše video zapise kako biste saznali više. Pratite nas na Twitteru @Drs4CovidEthics .

https://doctors4covidethics.org/about/

 

Stručne i etičke aktivnosti

27/07/2021

Interdisciplinarni simpozij o COVID-19: 29. i 30. jula, 17.00-22.00 BST

 

Ne propustite! Predstavili su ga doktori za Covid etiku, a domaćin je UK Column. Kliknite na 'pročitaj više' za veze do prijenosa uživo i cijelog programa. Simpozij će se emitovati na https://www.ukcolumn.org/

ČITAJ VIŠE

09.07.2021

Pismo ljekarima: Četiri nova naučna otkrića u vezi imuniteta i vakcina COVID-19-implikacije za sigurnost i efikasnost

 

Ljekari za etiku Covid-a poslali su pismo desetinama hiljada ljekara u Evropi, upozoravajući da novi dokazi tjeraju ljekare da preispitaju zasluge vakcinisanja protiv COVID-19.

ČITAJ VIŠE

03/07/2021

Stručni dokazi u vezi sa Comirnaty (Pfizer) vakcinom za mRNA COVID-19 za djecu

 

Ova izjava stručnjaka podnesena je zajedno sa tužbom koja osporava odobrenje EU za upotrebu Pfizerove mRNA vakcine za djecu od 12 godina i starije.

ČITAJ VIŠE

29/07/2021

Pfizer mRNA vakcina: farmakokinetika i toksičnost

 

U ovoj detaljnoj analizi, vanredni profesor Michael Palmer i profesor Sucharit Bhakdi objašnjavaju postojeće dokaze i nauku koja stoji iza toksičnosti i farmakokinetike vakcina protiv mRNA.

ČITAJ VIŠE

11/07/2021

Pravno pismo poslano državnim i federalnim ministrima u Australiji, pozivajući na hitne javne konsultacije i preispitivanje politika vezanih za COVID-19

 

U pismu se postavlja osnova za zabrinutost da "vladini službenici djeluju izvan svojih ovlaštenja i na način koji može ugroziti živote pacijenata" u odnosu na COVID-19.

ČITAJ VIŠE

03/07/2021

Neželjeni događaji u SAD prema simptomima, u vakcinisanju

 

Metodologija britanskog izvješća koja zaključuje da su vakcine protiv COVID-19 nesigurne za upotrebu kod ljudi primijenjena je na podatke o neželjenim događajima u SAD-u.

ČITAJ VIŠE

01/07/2021

Službeni podaci o ozljedama i smrtnim slučajevima od vakcina: Europa, UK i SAD

 

Zvanični podaci o neželjenim dejstvima vakcine iz EU, Velike Britanije i SAD -a. Ovaj post sažima ukupne zabilježene ozljede i smrtne slučajeve.

ČITAJ VIŠE

30/06/2021

Besmislena pripovijest o prevladavajućoj koroni, razotkrivena za 10 ili 26 minuta

 

Doktor Thomas Binder predstavlja stvarnost korona krize, prati njenu hronologiju, suočava se s brojnim mitovima i razotkriva njene intelektualne i naučne apsurde.

ČITAJ VIŠE

29/06/2021

Dr Sucharit Bhakdi - Sažetak adrese sastanka, 17. juna 2021

 

Profesor Sucharit Bhakdi govori o najnovijim nalazima koji su relevantni za nauku o vakcinama protiv COVID-19, te šta oni znače za sigurnost, zakonitost i etiku programa vakcinisanja protiv COVID-19.

ČITAJ VIŠE

26/06/2021

Video zapisi, podcasti i intervjui

 

Evo odabira video zapisa, podcasta i intervjua o liječenju COVID-19 drugih ljekara i naučnika

ČITAJ VIŠE

11/06/2021

Ljekari za etiku Covid -a cenzurisani na Twitteru - Opet - kao tužbe

 

Društvene mreže koje diktiraju političko-medicinsku dogmu, na račun pravih doktora koji raspravljaju o pravoj medicini, prava su opasnost.

ČITAJ VIŠE

08/06/2021

Pfizer vakcina je odobrena, vidljivost podataka nije vidljiva

 

Zahtjev za slobodu informacija australijskom regulatoru za lijekove koji je odobrio Pfizer vakcinu potvrđuje da nikada nisu vidjeli podatke studije.

ČITAJ VIŠE

23/05/2021

Potreba, efikasnost i bezbednost vakcine protiv COVID -a

 

Vakcine protiv Covid-19 izlažu populaciju ozbiljnim, nepotrebnim i neopravdanim zdravstvenim rizicima.

ČITAJ VIŠE

19/05/2021

Obaveštenje o odgovornosti za štetu i smrt dece uručeno svim poslanicima Evropskog parlamenta

 

Članovi Europskog parlamenta upozoreni su da se mogu smatrati lično odgovornima za štetu i smrt uzrokovane zakonima čiji je cilj prisiliti široko prihvaćanje eksperimentalne vakcinacije djece.

ČITAJ VIŠE

19/05/2021

Izvještaj o privremenom zaključku Izraelskog narodnog odbora

 

"Dogovorena kampanja vakcinisanja tiče se pitanja života i smrti, ali se ipak vodi na amaterski, neodgovoran i agresivan način i dovela je do toga da politička arena preuzme medicinsku arenu i prilagodi je svojim potrebama."

ČITAJ VIŠE

11/05/2021

Izvještaj Narodnog odbora Izraela o nepovoljnim događajima vezanim za vakcinu protiv korone, april 2021

 

Nikada toliko vakcina nije povrijeđeno. Ukupan mortalitet u periodu vakcinacije od januara do februara bio je veći 2021. nego u bilo kojoj drugoj godini u prethodnoj deceniji. U starosnoj grupi od 20 do 29 godina, mortalitet je u ovom vremenskom periodu premašio smrtnost prethodne godine za 32%.

ČITAJ VIŠE

27/04/2021

Predložak e -pošte za slanje poslanicima EP, protivni pasoši za vakcine

 

U srijedu, 28. aprila 2021. godine, članovi Europskog parlamenta odlučili su hoće li vršiti prisilni pritisak na građane da se podvrgnu medicinskim eksperimentima, u zamjenu za slobode koje su nekad bile ljudska prava.

ČITAJ VIŠE

27/04/2021

Video zapisi i intervjui ljekara za potpisnike etike COVID -a

 

Ovdje je odabir intervjua, isječaka i video izjava članova doktora za Covid Ethics.

ČITAJ VIŠE

24/04/2021

Ljekari i naučnici pišu Evropskoj agenciji za lijekove upozorenje po treći put na opasnost od vakcine protiv COVID-19

 

Stručnjaci upozoravaju da kardinalni simptomi tromboze cerebralnih venskih sinusa (CVST) dominiraju na popisu nuspojava na vakcine protiv COVID-19.

ČITAJ VIŠE

23/04/2021

Spisak članova Evropskog parlamenta koji su dobili obaveštenja o odgovornosti za štete i smrti od vakcine protiv COVID-19

 

Dana 20. aprila, svi sljedeći članovi Evropskog parlamenta dobili su obavijesti o odgovornosti, u kojima se navodi da se mogu smatrati lično odgovornima za štetu i smrt uzrokovane implementacijom digitalnog zelenog certifikata (covid pasoš).

ČITAJ VIŠE

23/04/2021

Obavijesti o odgovornosti za štete i smrtne posljedice vakcinisanja protiv COVID-19 dostavljene svim zastupnicima u Europskom parlamentu

 

Uoči glasanja 28. aprila o pasošima EU za vakcine („digitalni zeleni certifikat“), svim članovima Evropskog parlamenta uručena su obavještenja o odgovornosti za štete i smrtnost od vakcine.

ČITAJ VIŠE

08/04/2021

Saopštenje za javnost: Uoči pasoša o vakcinama, ljekari i naučnici optužuju medicinskog regulatora za umanjivanje opasnosti od vakcina protiv COVID-19

 

Dok se planiraju izdavanje pasoša za vakcine širom svijeta, ljekari i naučnici iz 25 zemalja osporavali su tvrdnje Evropske agencije za lijekove (EMA) da su vakcine protiv COVID-19 sigurne, te da je zgrušavanje i krvarenje nakon vakcinacije "rijetkost".

ČITAJ VIŠE

03.03.2021

Ljekari za potpisnike etike Covid

 

Stotine ljekara i naučnika iz 30 zemalja sa svih kontinenata potpisalo je otvorena pisma Evropskoj agenciji za lijekove, upozoravajući na opasnost od vakcine protiv Covid-19.

ČITAJ VIŠE

01/04/2021

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Ljekari i naučnici optužuju medicinskog regulatora za umanjivanje opasnosti od vakcine protiv COVID-19

 

Ljekari i naučnici uzvratili su Evropskoj agenciji za lijekove, optužujući je da obmanjuje javnost o pravom profilu rizika i koristi vakcina protiv Covid-19.

ČITAJ VIŠE

01/04/2021

Opozivno pismo Evropskoj agenciji za lijekove od doktora za etiku kovida, 1. aprila 2021

 

Ljekari i naučnici odgovor Evropske agencije za lijekove na njihovo prvo otvoreno pismo nazivaju „neuvjerljivim i neprihvatljivim ... Takav kavaljerski pristup sigurnosti vakcina stvara nepoželjan dojam da EMA služi interesima upravo onih farmaceutskih kompanija za koje ste se obavezali proceni. ”

ČITAJ VIŠE

01/04/2021

Odgovor Evropske agencije za lijekove liječnicima za etiku kovida, 23. marta 2021

 

Evropska agencija za lijekove odbacuje ljekare zbog brige o sigurnosti vakcina protiv etike bolesti Covid.

ČITAJ VIŠE

10.03.2021

Saopštenje za štampu: Hitno otvoreno pismo ljekarima i naučnicima EMA -i u vezi sa brigom o sigurnosti vakcine

 

Ljekari za Covid Ethics izazivaju ozbiljnu zabrinutost da je odobrenje vakcina protiv COVID-19 bilo prerano i bezobzirno, te da primjena vakcina predstavlja "eksperiment na ljudima", što predstavlja kršenje Nirnberškog kodeksa.

ČITAJ VIŠE

10.03.2021

Hitno otvoreno pismo ljekara i naučnika Evropskoj agenciji za lijekove u vezi sa brigom o sigurnosti vakcine protiv COVID-19

 

Prvo pismo ljekara Covid Ethics-a Europskoj agenciji za lijekove, 28. veljače 2021. godine, opisuje ozbiljne potencijalne posljedice tehnologije vakcina protiv COVID-19, upozoravajući na moguće autoimune reakcije, abnormalnosti zgrušavanja krvi, moždani udar i unutrašnje krvarenje, „uključujući mozak, kičmenu moždinu i srce ”.

ČITAJ VIŠE

https://doctors4covidethics.org/blog/ 

 

Publikacije

Ovde je odabir publikacija i drugih pisanih materijala ljekara za Covid Ethics i potpisnika.

* Ljekari potpisnici Covid Ethics -a komentarišu u svom svojstvu. Publikacije ne moraju nužno predstavljati stavove svih potpisnika.

Stručni dokazi o dječjoj vakcini Comirnaty (Pfizer) protiv COVID-19-mRNA

Ovu stručnu izjavu pripremili su potpisnici osnivači vanredni profesor dr Michael Palmer, profesor dr Sucharit Bhakdi i profesor dr Stefan Hockert Podnesena je u sklopu tužbe kojom se osporava odobrenje EU za upotrebu Pfizerove mRNA vakcine za djecu od 12 godina i starije.

Pismo ljekarima: četiri nova naučna otkrića u vezi sa sigurnošću i djelotvornošću vakcina protiv COVID-19

Ovo pismo su doktori za Covid Ethics poslali desetinama hiljada ljekara u Evropi upozoravajući da novi dokazi primoravaju ljekare da preispitaju zasluge vakcinisanja protiv COVID-19.

Dr Sucharit Bhakdi - Sažetak adrese sastanka, 17. juna 2021

Profesor Sucharit Bhakdi govori o najnovijim nalazima koji su relevantni za nauku o vakcinama protiv COVID-19, te šta oni znače za sigurnost, zakonitost i etiku programa vakcinisanja protiv COVID-19.

Covid-19-Gaženje ljudskih prava možda nikada neće izliječiti: dr Janet Menage, januar 202. 1

Doktori potpisnice Covid Ethics-a Janet Menage istražuju načine na koje prevladavajući političko-medicinski odgovori na Covid-19 mogu biti u suprotnosti s 11 članova Zakona o ljudskim pravima.

Pfizer vakcina je odobrena, vidljivost podataka nije vidljiva

Zahtjev za slobodu informacija australijskom regulatoru za lijekove koji je odobrio Pfizer vakcinu potvrđuje da nikada nisu vidjeli podatke studije.

Besmislena pripovijest o prevladavajućoj koroni, razotkrivena za 10 ili 26 minuta

Doktor Thomas Binder predstavlja stvarnost korona krize, prati njenu hronologiju, suočava se s brojnim mitovima i razotkriva njene intelektualne i naučne apsurde.

Lažni alarm Corone? Činjenice i brojke: prof. Dr. Karina Reiss i profesorica Sucharit Bhakdi, listopad 2020

Potpisnice osnivačice profesorica Karina Reiss i profesor Sucharit Bhakdi pružaju činjenice i brojke potrebne za postizanje vašeg vlastitog razumijevanja krize Covid-19 .

PCR katastrofa - postanak i evolucija Drostenovog testa: uz doprinos profesorice Ulrike Kammerer, 2021.

Ova knjiga prati porijeklo PCR testa, koji sada određuje ograničenja osnovnih prava širom svijeta. "U svojoj superiornosti, [oni] se više ni ne trude pretvarati se da su naučni", kaže doktori za potpisnicu Covid Ethics, profesorica Ulrike Kammerer

Ubistvo po dezinformacijama: Dr Janet Menage, februar 2021

Istorija je prepuna primera zverstava koja nastaju kada lekari napuste svoja tradicionalna načela u korist vladinog diktata, piše dr Janet Menage .

Uključivanje djece u rana ispitivanja vakcine : dr Janet Menage, april 2020

Naizgled nedostaje u raspravi o ispitivanjima vakcine razmatranje zakonitosti i etike testiranja nedokazanih proizvoda na onima koji nisu u mogućnosti dati informirani pristanak, posebno na djeci, piše doktori za potpisnicu Covid Ethics Janet Menage .

Ljekari za etiku Covid -a cenzurisani na Twitteru - Opet - kao tužbe

Društvene mreže koje diktiraju političko-medicinsku dogmu, na račun pravih doktora koji raspravljaju o pravoj medicini, prava su opasnost.

https://doctors4covidethics.org/publications/

... 

Više o Ljekarima za covid etiku na njihovom saitu:

https://doctors4covidethics.org/

 

0 0