Vi ste na: Početna
COVID-19

IZRAELSKO MINISTARSTVO ZDRAVLJA OBJAVILO REZULTATE ANKETE PREMA KOJOJ SE ŠEST RAZLIČITIH KATEGORIJA POSTOJEĆIH BOLESTI POGORŠALO NAKON BUSTER DOZA COVID “VAKCINA”!

 

07.03.2022 21:33
 

Istraživanje izraelskog ministarstva zdravlja pokazalo je POVEĆANJE ozleda od pojačivača vakcina

Ponedeljak, 07. mart 2022. autor: Ramon Tomey

Prirodne vijesti ) Istraživanje koje je provelo izraelsko Ministarstvo zdravlja (MOH) pokazalo je da su Izraelci prijavili više ozljeda od vakcine nakon što su primili dodatne doze vakcine protiv korona virusa Wuhan (COVID-19). Istraživanje je pratilo jevrejski narod koji je svojim građanima odobrio treću i četvrtu dozu.

Ministarstvo zdravlja objavilo je rezultate svoje ankete 10. februara. Više od 4.000 pojedinaca je pozvano da učestvuje, a 2.049 je završilo proces intervjua. Ispitanici su intervjuisani između 21 i 30 dana nakon što su primili pomoćne doze COVID-19.

Istraživanje je identifikovalo nekoliko kategorija reakcija na vakcinu i za muškarce i za žene. Takođe je ispitao podgrupu ispitanica u vezi sa njihovim menstrualnim ciklusom prije i nakon stimulacije.

Prema anketi Ministarstva zdravlja, šest različitih kategorija već postojećih bolesti pogoršalo se nakon injekcije vakcine za pojačanje COVID-19. Bolest srca se pogoršala kod 5,4 posto ispitanika, hipertenzija se pogoršala kod 6,3 posto ispitanika, a sedam posto učesnika ankete je tvrdilo da im je dopuna pogoršala bolest pluća.

Nadalje, 9,3 posto ispitanika reklo je da im se dijabetes pogoršao nakon dopunske doze. Depresija i anksiozni poremećaj pogoršali su se nakon pojačanja kod 26,4 posto učesnika istraživanja, dok je 24,2 posto ispitanika koji su imali autoimunu bolest reklo da ga je pojačana vakcina protiv COVID-19 pogoršala. (Povezano: Izrael sada ima više zaraženih covidom po glavi stanovnika nego bilo koja zemlja na svijetu, čak i kada se tamo široko primjenjuju „dopunske injekcije“. )

...

Više povezanih priča:

Broj slučajeva COVID-19 u Izraelu nastavlja da raste uprkos vakcinama, dopunskim vakcinama i ograničenjima koja gube slobodu.

NIKAD KRAJ: Izrael kaže da će biti potrebna ČETVRTA "pojačavajuća" vakcina kako bi "zelena propusnica" ostala aktivna.

Izraelski car koji izaziva pandemiju covida poručuje građanima da se pripreme za predstojeći ČETVRTI "pojačivač".

Dopunske vakcine ističu za 6 mjeseci, čime se ukidaju "slobode" pasoša vakcine u Izraelu.

Izrael kaže da će vakcine za pojačavanje covida sada biti BESKRAJNE.

U nastavku pogledajte video kako izraelski premijer Naftali Bennett poziva ljude da se pojačaju .

Ovaj video je sa Iynikas World kanala na Brighteon.com .

VaccineInjuryNews.com ima više o povredama uzrokovanim pojačivačima vakcine protiv COVID-19.

Izvori uključuju:

ChildrensHealthDefense.org

TimesOfIsrael.com

CBSNews.com

Brighteon.com

...

Više na:

https://www.naturalnews.com/2022-03-07-israeli-survey-finds-booster-increased-vaccine-injuries.html 

 

 
0 0