Vi ste na: Početna
Vakcine

ČAK I GEJTS PRIZNAO DA COVID “VAKCINE” NE BLOKIRAJU PRENOS COVID ZARAZE (ŠTO JE GLAVNI CILJ SVAKE VAKCINE), ALI ONE SE I DALJE KORISTE!!!

 

20.11.2021 12:22
 

 

Sa 7,4 milijarde COVID-a raspoređenih u oružje, Bill Gates izjavljuje da nam je potreban novi način uzimanja vakcina

Osnivač Microsofta tada podržava policijsku državu da se nosi s COVID-19.

 

Jordan Schachtel

10. nov.

 

 

 

Najuticajniji svjetski zagovornik “javnog zdravlja” naizgled je posumnjao u tehnologiju koja stoji iza injekcija mRNA, nakon njihovog uvođenja u više od 7,34 milijardi oružja širom svijeta.

 

Dijeli

U malo zapaženom intervjuu od prošle sedmice s britanskim think tank-om osnivač Microsofta Bill Gates daje neke nevjerovatne izjave o svom najcjenjenijem “rješenju” za pandemiju.

„Nismo imali vakcine koje blokiraju prenos“, rekao je Gejts, suprotstavljajući se prethodnim intervjuima u kojima je tvrdio da vakcine značajno blokiraju prenos . “Imamo vakcine koje vam pomažu u vašem zdravlju, ali one samo malo smanjuju prenos”, dodao je.

[Ogromna većina intervjua uključuje Gatesa koji zahtijeva totalitarna rješenja za loše vrijeme, što on naziva klimatskim promjenama. Dio o COVID snimcima dolazi u 27. minuti.]

Gejts je u pravu u vezi sa činjenicom da hici ne blokiraju prenos. Sa rekordnim brojem COVID-a koji dolaze iz Evrope, postalo je očigledno da mRNA snimci ne čine malo, ako uopšte ništa, da zaustave prenos. Štaviše, čini se da uticaj ovih vakcina na prevenciju pozitivnog COVID testa ističe nakon 6-9 mjeseci . 

Gates nije bio gotov. Dodao je poprilično šokantnu izjavu kao vrhunac:

"Potreban nam je novi način uzimanja vakcina."

Upravo tako, čini se da Gejts briše ruke od svoje umiješanosti u svjetski eksperiment mRNA.

To je iznenađujući ton čovjeka čija je fondacija akumulirala stotine miliona dolara (zahvaljujući pre-IPO pristupu BioNtech-u, proizvođaču “Pfizer shot-a”) od snimaka, pored njegovog žestokog zalaganja za njih. Osim toga, Gates je dodao milijarde dolara prihoda svom ličnom arsenalu tokom pandemije. 

...

Više na:

https://dossier.substack.com/p/with-74-billion-covid-shots-deployed

0 0