Vi ste na: Početna
COVID-19

BIVŠI GLAVNI NAUČNIK PFIZERA OPISUJE 8 COVID LAŽI KOJE OMOGUĆUJU PROVOĐENJE NADNACIONALNOG PLANA ZA POROBLJAVANJE ČOVJEČANSTVA!!!

 

10.01.2022 21:30
 

NAJNOVIJE VIJESTI

“Dokazi da stvari nisu u redu su toliko jasni da bukvalno morate skrenuti oči da ne shvatite da su stvari zaista loše, svuda” – dr. Mike Yeadon

AUTOR: RHODA WILSON ON 9. JANUARA 2022  

Tokom 86 -og sjednice Corona istražnog odbora Dr. Mike Yeadon govorio o laži Covid narativne sa krajnjim ciljem da Velika Reset, predstavio dokaze predumišljaj posebno Covid injekcije serije sadrže "smrtonosne doze" i još mnogo toga.

Ovaj članak je prvi u nizu koji 2-satnu i 20-minutnu prezentaciju dr. Yeadona raščlanjuje na dijelove kojima je lakše upravljati za one kojima možda nedostaje vremena i ne mogu pogledati cijelu prezentaciju u jednom dahu. Ono što slijedi odnosi se na laži koje javnosti govore vlade, vladini savjetnici i korporativni mediji – “8 Covid Laži” kako ih naziva dr. Yeadon – šta je cilj i dokaz da postoji nadnacionalni plan za preuzimanje svih liberalnih demokratije.

Dr. Mike Yeadon ostvario je uspješnu karijeru u farmaceutskoj industriji. Na početku “pandemije” primijetio je da savjetnici britanske vlade lažu naciju na televiziji. U početku je bio radoznalo fasciniran, ali je do ljeta 2020. bio uznemiren, a kasnije u toku godine postao je uplašen. Dr Yeadon nema lično koristi od govora protiv zvaničnog narativa i, u stvari, time je izgubio u smislu prihoda i reputacije.

Zahvaljujemo dr. Yeadonu, Istražnom odboru za korona virus i svima onima širom svijeta, iz svih sfera života, koji govore i zauzimaju se za slobodu i pravdu za dobrobit svijeta i njegove budućnosti.

Ono što dr Yeadon smatra zastrašujućim je to što je svaka zemlja na svijetu imala planove pripravnosti za pandemiju koji su odjednom i neobjašnjivo zamijenjeni u isto vrijeme. 

Pročitao je ove planove iz svih zemalja G20 i Svjetske zdravstvene organizacije (“SZO”) i nijedan od njih nije uključivao zatvaranje granica (osim ako ne živite na malom ostrvu), zatvaranje preduzeća, zatvaranje škola, masovno testiranje zdravih, zatvaranje ili maskiranje. “Sve stvari koje nam [sada] govore da su suštinske nedostajale su i eksplicitno isključene prethodnim planovima,” rekao je dr. Yeadon.

“Najjači dokaz koji mogu ponuditi da postoji nadnacionalni plan za preuzimanje svih liberalnih demokracija je sljedeći: da su sve zemlje imale donekle slične planove pripravnosti za pandemiju koji su bili vrlo jednostavni i sve su ih odbacile u sedmicama marta 2020. Od njih. I zamijenili su ih istim narativnim scenarijima… Ja ih zovem '8 Covid Lies'. Svaki od njih je neistina. Mislim da je cilj bio uplašiti ljude na smrt i mislim da je uspjelo.”

Dr. Yeadon je zatim ukratko opisao 8 Covid laži prije nego što je ponudio objašnjenje zašto se te iste laži propagiraju širom svijeta. Postoji jedini način da se to desi, a to je da su se zemlje prethodno dogovorile.

“Kada sve ovo izađe na vidjelo. Ne pitajte me kako sam znao. Zapitajte se zašto niste. Iskreno, dokazi da stvari nisu u redu su toliko oštre da bukvalno morate skrenuti oči da ne shvatite da su stvari zaista loše, posvuda”, rekao je dr Yeadon.

Dr. Mike Yeadon: 8 Covid laži, sjednica 86. istražnog odbora Corona, Magla se diže, 7. januara 2022. (22 minuta)

Napomena: Gornji klip je izvučen iz prezentacije dr. Yeadona tokom sesije 86. istražnog komiteta Corone koju možete pogledati na Odyseeju OVDJE .

Dr. Yeadon nas je ohrabrio da gledamo simulacije pandemije Paula Schreyera – Priprema za novu eru? ' kako bi shvatili, koliko god to izgledalo nadrealno, da se trenutno odvija globalna zavjera – dobro organiziran, dugo planiran događaj.

Shreyer je njemački autor , slobodni novinar i kourednik časopisa Multipolar .

Političke odluke tokom Covid krize nisu došle iz vedra neba. “Rat protiv virusa” započeo je još 1990-ih kao “rat protiv bioterora”. Istraživanja pokazuju: više od dvadeset godina od tada, scenariji pandemije su u više navrata uvježbavani u simulacijskim vježbama, prvo u SAD-u, a kasnije međunarodno koordinirani.

Nazivi ovih vježbi podsjećaju na holivudske produkcije: “Dark Winter” (2001), “Global Mercury” (2003), “Atlantic Storm” (2005) ili “Clade X” (2018). Visokopozicionirani predstavnici vlasti kao i poznati novinari bili su uključeni, nedavno, na “Događaju 201” u oktobru 2019. godine, također članovi odbora velikih globalnih korporacija.

Nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila pandemiju koronavirusa 2020. godine, mnoge mjere o kojima se uvježbava i raspravlja godinama implementirane su globalno.

Predavanje u nastavku hronološki prati kako je došlo do ovih vježbi, ko ih je organizovao i kakve paralele skripti imaju sa trenutnom situacijom. Da li je virus samo izgovor za dugo planiranu globalnu transformaciju? I da li je jak potres na berzi u septembru 2019. možda bio pravi okidač za globalno zatvaranje?

Napomena: U odjeljku opisa na YouTube-u ispod ovog videa nalazi se sadržaj sa vremenskim oznakama, što je korisno.

Paul Schreyer: Simulacijske igre pandemije – Priprema za novu eru? 10. mart 2021. (1 sat 3 minute)

Ostali resursi:

...

Preuzeto sa:

https://dailyexpose.uk/2022/01/09/evidence-that-things-are-amiss-is-stark-dr-yeadon/

Povezani članci:

0 0