Vi ste na: Početna
Novosti

AMERIKANCI GRADILI LABORATORIJE ZA OPASNO BIOLOŠKO ORUŽJE U UKRAJINI JOŠ ZA VRIJEME PREDSJEDNIKA BARAKA OBAME?!

 

09.03.2022 21:42
 

Otkrivene web stranice pokazuju da je Barack Obama predvodio napore da se izgradi bio-laboratorija sa sjedištem u Ukrajini koja se bavi 'posebno opasnim patogenima'

Autor Joe Hoft
Objavljeno 9. marta 2022. u 13:35

Obama je bio uključen u stvaranje bio-laboratorije koja se bavi posebno opasnim patogenima u Ukrajini!

Natalie Winters u National Pulseu izvijestila je sinoć o Obaminim vezama s laboratorijama prijavljenim u Ukrajini.

Izbrisani članak na internetu koji je pronašao The  National Pulse  otkriva da je bivši predsjednik  Barack Obama  predvodio sporazum koji je doveo do izgradnje biolaboratorija za rukovanje “posebno opasnim patogenima” u  Ukrajini .

Vijest dolazi istog dana kada je  aparatčika Bidenovog  režima  Viktorija Nuland rekla američkom Senatu  da je američka  vlada  zabrinuta zbog toga što su biološki istraživački objekti pali u ruske ruke kao rezultat  sukoba koji je u toku  u istočnoj Evropi.

TRENDOVI: **VIDEO VIDEO** Rusija govori SAD-u "Pronašli smo vaše biološko oružje" (VIDEO)

Originalno  objavljen  18. juna 2010. godine, članak “Biolab se otvara u Ukrajini” opisuje kako  je Obama , dok je bio senator iz Ilinoisa, pomogao u pregovorima o dogovoru o izgradnji  laboratorije za biološku sigurnost trećeg  nivoa u ukrajinskom gradu Odesi.

Članak  , koji je također naglasio rad bivšeg senatora Dicka Lugara, dodatno je uključen u  izdanje  br. 818   Outreach Journal Centra za borbu protiv proliferacije Zračnih snaga Sjedinjenih Država (USAF . 

“Lugar je rekao da su planovi za objekat počeli 2005. godine kada su on i tadašnji senator Barack Obama stupili u partnerstvo s ukrajinskim zvaničnicima. Lugar i Obama su također pomogli u koordinaciji napora američkih i ukrajinskih istraživača te godine u nastojanju da proučavaju i pomognu u prevenciji ptičijeg gripa”, objasnila je autorica Tina Redlup.

Jučer u svjedočenju pred Senatom, Bidenova službenica Viktorija Nuland priznala je da su laboratorije za biološka istraživanja u Ukrajini kao odgovor na pitanja senatora s Floride Marca Rubija.

Danas je ruski portparol priznao da je Rusija pronašla američko biološko oružje u Ukrajini. Ova šokantna vest dolazi nakon izveštaja od pre nedelju dana u kojima se navodi da je jedan od razloga zbog kojih je Rusija napala Ukrajinu bila uklanjanje objekata koji su bili uključeni u biološki rat.

...

Preuzeto sa:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/uncovered-web-pages-show-barack-obama-led-effort-build-ukraine-based-biolab-handling-especially-dangerous-pathogens/

 
0 0