Vi ste na: Početna
Novosti

Američki Frontline Doctors podnijeli zahtjev za privremenu mjeru zabrane upotrebe COVID vakcina kod djece

 

29.05.2021 09:52
 
  1. maja 2021

FacebookTwitterEmailTelegram

Mordechai Sones 

Američki Frontline Doctors ( AFLDS ) podnijeli su danas zahtjev američkom Okružnom sudu za sjeverni okrug Alabame tražeći privremenu mjeru zabrane pristupa odobrenju za hitnu upotrebu (EUA) koja dozvoljava upotrebu COVID-19 vakcina kod djece mlađe od 16 godina, i da se ne dozvoli dalje širenje EUA-a na djecu mlađu od 16 godina prije rješavanja ovih pitanja na suđenju.

Slučaj će osporiti EUA za injekcije po nekoliko tačaka, na osnovu zakona i naučnih dokaza da EUA nikada nisu trebali biti odobreni, EUA treba odmah opozvati, injekcije su opasni biološki agensi koji mogu prouzrokovati znatno veće štete od same bolesti COVID-19, te da su kršeni brojni zakoni u procesu odobravanja ovih EUA i primjene tih injekcija na američki narod.

Osnivač AFLDS-a, dr. Simone Gold, govorila je o razlozima za podnošenje zahtjeva: "Mi ljekari smo za vakcinu, ali ovo nije vakcina", rekla je. "Ovo je eksperimentalni biološki agens čija je šteta dobro dokumentirana (iako suzbijana i cenzurisana) i brzo raste, a mi nećemo podržati korištenje američke djece kao zamorčića."

Nastavila je: "Insistiramo na tome da EUA ne odustaje prije vremena; zasigurno ne prije završetka istraživanja - 31. oktobra 2022. za Modernu i 27. aprila 2023. za Pfizer. Šokirani smo pukom raspravom o tome i nećemo ćutati dok se Amerikanci koriste kao zamorčići za virus s globalnom preživljenošću od 99,8% i mlađim od 70,97%.

"U dobi ispod 20 godina iznosi 99,997% - 'statistička nula'.

"Postoji 104 djece u dobi od 0-17 godina koja su umrla od COVID-19 i 287 od COVID + gripe - od ~ 72 miliona. To je nula rizika. A mi ljekari nećemo podnijeti da se djeci nudi nešto što im nije potrebno i od kojih će patiti neki nepoznati procenat. "

Pedijatrijska direktorica AFLDS-a dr. Angie Farella objasnila je: "Moja najveća zabrinutost zbog vakcinacije djece mlađe od 18 godina je činjenica da nije bilo prethodnih studija o tim osobama prije decembra 2020."

Dalje je rekla: "Djeca nisu bila uključena u ispitivanja, a ispitivanja za odrasle trenutno nemaju dugoročne sigurnosne podatke."

Pravni direktor AFLDS-a Ali Shultz komentirao je podnošenje zahtjeva AFLDS-a: „Nije mnogo ljudi moglo ovo preuzeti na sebe. Doktor Simone Gold je ljekar, pravnik i žestoki ratnik koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi se zaštitio čovječanstvo.

"Ona ima određenu finoću u razvoju pravog tima koji će provesti ovu medicinsku / pravnu misiju."

Da biste pročitali prijedlog i svu prateću dokumentaciju, kliknite ovdje .

Izvor:

https://www.americasfrontlinedoctors.org/frontline-news/americas-frontline-doctors-files-motion-for-temporary-restraining-order-against-use-of-covid-vaccine-in-children

0 0