Vi ste na: Početna
COVID-19

AMERIČKI FRONTLINE DOCTORS PODNIJELI FEDERALNU TUŽBU (ZAHTJEV) ZA TRENUTNO ZAUSTAVLJANJE COVID „VAKCINA“ ZA ODREĐENE KATEGORIJE OSOBA!

 

21.07.2021 15:34
 

20.07.21 

BIG PHARMA › VIJESTI

Federalna tužba traži trenutno zaustavljanje COVID vakcina, poziva se na svjedočenje uzbunjivača tvrdeći da CDC zataškava smrtne slučajeve od vakcinisanja

Američki Frontline Doctors podnijeli su zahtjev za zaustavljanje upotrebe COVID vakcina odobrenih za hitne slučajeve (EUA) za osobe mlađe od 18 godina, osobe s prirodnim imunitetom ili osobe koje nisu dobile informisani pristanak.

By 

Megan Redshaw 

Američki Frontline Doctors (AFLDS) podnijeli su zahtjev 19. jula tražeći hitnu pravnu zaštitu na Federalnom okružnom sudu Alabame da zaustavi upotrebu COVID vakcina za odobrenje za hitne slučajeve (EUA) - Pfizer / BioNTech , Moderna i Johnson & Johnson (J&J) - za tri grupe Amerikanaca.

Prema priopštenju za medije , AFLDS traži da se hitno zaustavi primjena eksperimentalnih COVID vakcina kod svih osoba starijih od 18 godina, svih koji su se oporavili od COVID-a i stekli prirodni imunitet , kao i od svakog drugog Amerikanca koji nije dobio informisani pristanak kako je definirano saveznim zakonom .

Zahtjev od 67 stranica zahtijeva od sudije da izda prethodnu zabranu u skladu sa § 360bbb – 3 (b) (1) (C) iz sljedećih razloga:

  • Ne postoji hitna situacija, što je preduvjet za izdavanje EUA i EUA obnova za COVID vakcine.
  • Ne postoji „ozbiljna bolest ili stanje opasno po život“.
  • Vakcine ne dijagnosticiraju, ne liječe i ne sprječavaju SARS-CoV-2 ili COVID.
  • Poznati i potencijalni rizici od vakcina nadmašuju njihove poznate i potencijalne koristi.
  • Postoje odgovarajuće, odobrene i dostupne alternative vakcinama.
  • Zdravstveni radnici i kandidati za vakcine nisu adekvatno informisani.

Autori zahtjeva priložili su izjavu uzbunjivača koji se javio navodeći smrtne slučajeve koji su se dogodili u roku od 72 sata nakon primanja COVID vakcina, a značajno je prijavljeno u Centru za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Sistem izvještavanja o neželjenim događajima od vakcina (VAERS) američke Uprave za hranu i lijekove (FDA).

Od 9. jula, prijavljeni smrtni slučajevi u VAERS-u iznosili su 10.991. Od toga se 4.593 dogodilo u roku od 72 sata od vakcinacije.

Zviždač - računalni programer koji je razvio više od 100 različitih algoritama za zdravstvenu prevaru i koji ima stručnost u analizi zdravstvenih podataka koja joj omogućava pristup podacima Medicare i Medicaid do kojih su došli centri za medicare i medicaid sisteme (CMS) - podnio je zakletvu. pod kaznom krivokletstva zbog stvarnog broja smrtnih slučajeva povezanih sa COVID vakcinama blizu je 45.000.

Zviždač je tvrdio da konzervativni faktor od najmanje pet, iako je izuzetno koristan, podcjenjuje.

U svojoj izjavi rekla je:

„Dana 9. jula 2021. godine zabilježeno je 9.048 smrtnih slučajeva u VAERS-u. Ove brojeve sam provjerio tako što sam lično prikupio sve podatke VAERS-a, ne oslanjajući se na to da će ih treća strana prijaviti. Zajedno s tim, tražio sam podatke iz medicinskih tvrdnji CMS-a u vezi s vakcinama i smrtnim ishodima pacijenata, i procijenio sam da su smrtni slučajevi koji su se dogodili u roku od 3 dana od vakcinisanja veći od onih prijavljenih u VAERS-u za faktor najmanje 5. To bi ukazivalo na istinitost broj umrlih od vakcina bio je najmanje 45.000. Stavljeno u perspektivu, vakcine protiv svinjske gripe uklonjene su sa tržišta što je rezultiralo sa samo 53 prijavljena smrtna slučaja. "

AFLDS je rekao da su nalazi šokantni, a informisani pristanak nemoguć je kada sigurnosni podaci nisu tačni.

U saopštenju za medije AFLDS je rekao:

„Protuzakonito je i protuustavno davanje eksperimentalnih sredstava osobama koje ne mogu donijeti informisanu odluku o stvarnim prednostima i rizicima za vakcinisanje na neovisnoj osnovi. Moraju biti starosne dobi ili sposobni donositi informisane odluke i moraju imati sve informacije o riziku i koristima potrebne za donošenje informisane odluke.

Jedna od imenovanih tužiocica, Deborah Sobczak, majka 15- i 17-godišnjaka, rekla je u saopštenju za štampu:

„Moje dijete neće biti predmet eksperimenta. Kakva čudovišta dopuštamo da nas kontroliraju? Savršeno zdrava djeca razvila su upalu srca, krvarenje u mozgu, pa čak i umrla! Dosta mi je. Ne žrtvujem svoje dijete kako bi farmaceutska kompanija mogla eksperimentirati na njoj. Ovo ludilo mora prestati. ”

Tužioci tvrde da ne postoji vanredna situacija koja jamči EUA protiv COVID vakcina

Prema tužbi , sekretar Ministarstva zdravstva i socijalnih usluga (HHS) SAD-a, imenovan jednim od optuženika u tužbi, objavljenoj 4. veljače 2020., u skladu s § 360bbb – 3 (b) (1) (C ) , da je SARS-CoV-2 stvorio „vanrednu situaciju u javnom zdravstvu”.

Ova početna deklaracija o vanrednim situacijama više puta je obnavljana i ostaje na snazi i danas - nužni pravni preduvjet za izdavanje EUA vakcinama, navodi se u žalbi. EUA je dozvolila masovnu upotrebu vakcina od strane američke javnosti prije završetka standardnog režima kliničkih ispitivanja i odobrenja FDA.

Tužioci tvrde da je proglašenje vanrednog stanja i njegovo višestruko obnavljanje nezakonito jer ne postoji osnovni slučaj. Koristeći podatke o smrti HHS COVID, SARS CoV-2 ima ukupnu stopu preživljavanja od 99,8% na globalnom nivou, što se povećava na 99,97% za osobe mlađe od 70 godina. To je u skladu sa sezonskom gripom, navodi se u žalbi.

Bottom of Form

Tužioci tvrde da je HHS namjerno naduvao podatke o slučaju COVID

Tužioci tvrde da su podaci HHS-a namjerno naduvani. Dana 24. marta 2020. godine, HHS je promijenio pravila koja se primjenjuju na patologe i druge osobe odgovorne za izradu smrtnih listova i utvrđivanje „uzroka smrti“ isključivo za COVID.

Izmjena pravila kaže: „COVID-19 treba navesti kao uzrok smrti za sve umrle kod kojih je ova bolest uzrokovala ili se pretpostavlja da je prouzrokovala ili doprinijela smrti.“

Prema žalbi , statistika HHS-a pokazala je da je 95% smrti klasifikovanih kao „smrt od COVID-19“ uključivalo u prosjeku četiri dodatne komorbidnosti. Tužioci tvrde da je CDC znao da će pravila za kodiranje i odabir osnovnog uzroka smrti češće rezultirati COVID-om kao osnovnim uzrokom smrti.

Tužioci su rekli da je stvarni broj slučajeva COVID-a daleko manji od prijavljenog zbog hitne upotrebe testova lančane reakcije polimeraze (PCR) , koji se koriste kao dijagnostički alat za COVID. PCR testovi su sami po sebi eksperimentalni proizvodi, koje je odobrila FDA prema odvojenim EUA-ima. PCR testovi se ne bi trebali koristiti za dijagnozu COVID.

U tužbi se navodi način na koji se PCR testovi svjesno daju, garantuje neprihvatljivo velik broj lažno pozitivnih rezultata.

Postoji rizik da štete od COVID vakcina budu neotkrivene i prijavljene premalo, kaže se u tužbi 

Medicinsko-pravni istraživači AFLDS-a analizirali su akumulirane podatke o riziku od vakcina protiv COVID-a i utvrdili migraciju patogenog proteina SARS-CoV-2 u tijelu. Ipak, vakcine su odobrene bez ikakvih studija koje pokazuju gdje su proteinski klasova putovali u tijelu nakon vakcinisanja, koliko dugo ostaju aktivni i kakvo djelovanje imaju, navodi se u tužbi.

Istraživači AFLDS analizirali su VAERS i otkrili povećani rizik od smrti od COVID vakcina. Baza podataka pokazuje da su smrtni slučajevi od vakcina u prvom kvartalu 2021. godine predstavljali porast od 12.000% do 25.000% smrtnih slučajeva od vakcina, u odnosu na prošlu godinu.

Od 2009. do 2019. godine, zabilježeno je 1529 smrtnih slučajeva povezanih sa svim vakcinama prijavljenim VAERS-u, navodi se u prijedlogu. U prvom kvartalu 2021. zabilježeno je više od 4.000 prijavljenih smrtnih slučajeva, a 99% svih prijavljenih smrtnih slučajeva od vakcina 2021. godine pripisuje se COVID vakcinama. Samo 1% je pripisano drugim vakcinama u sistemu.

Tužioci su takođe otkrili dokaze o reproduktivnoj šteti, vaskularnim bolestima, autoimunim bolestima, neurološkim oštećenjima i naglasili povećani rizik od štete za djecu sa COVID vakcinama kako bi podržali svoj položaj.

Zašto tajnost oko podataka V-Safe?

 Tužba je skrenula pažnju na tajnost CDC V-Safe sistem - paralelni sistem koji se koristi za praćenje prijavljenih štetnih događaja putem aplikacije za pametne telefone pod kontrolom isključivo CDC.

Tužioci su izrazili zabrinutost da podaci u V-Safeu premašuju podatke u VAERS-u. Tvrde da je VAERS netačan jer potencijalno uključuje manje od 1% svih neželjenih događaja od vakcina, a savezna vlada ne pruža podatke iz drugih izvora za nadzor, poput V-Safe, CMS i vojske.

Tužioci su izjavili da se informisani pristanak ne može dati bez razumijevanja rizika. Rekli su da se ne mogu načuditi zašto HHS ne bi objavio javnosti kritične informacije povezane sa rizikom od njegovih sistema izvještavanja, „posebno u svjetlu činjenice da su imali vremena i resursa za proučavanje i produženje ovlaštenja za vakcinisanje, izgraditi ogromnu mašinu za marketing sa vakcinama i pokrenuti klinike za vakcinisanje širom zemlje. "

Tužbu je podnijelo nekoliko advokatskih društava, uključujući RENZ Law . Tužbu i izjavu uzbunjivača možete pročitati ovdje .

Izvor:

https://childrenshealthdefense.org/defender/americas-frontline-doctors-federal-lawsuit-halt-covid-vaccines-cdc-vaccine-deaths/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=99156e28-3049-4db1-92f4-cb95564b6be3

0 0