Vi ste na: Početna
Novosti

Američki advokat podiže saveznu tužbu u Alabami protiv CDC-a zbog prikrivanja stvarnog broja prijavljenih smrti od COVID „vakcina“?!

 

20.07.2021 18:10
Slika
 

 

  1. jula 2021 

Advokat podiže tužbu protiv CDC-a na osnovu „Zaklete izjave“ od strane uzbunjivača koji tvrdi da je 45.000 smrtnih slučajeva prijavljeno VAERS-u u roku od 3 dana od vakcina COVID-19

by Brian Shilhavy
Editor, uticaj na zdravlje Vijesti

Advokat sa sjedištem u Ohiju, Thomas Renz, bio je jedan od nekoliko govornika proteklog vikenda na konferenciji u Anaheimu u Kaliforniji, gdje je najavio da uz pomoć američkih Frontline Doctors-a podnosi saveznu tužbu u Alabami na osnovu "zaklete izjave, pod prijetnja lažnim svjedočenjem ”, navodnog uzbunjivača koji tvrdi da ima saznanja o zataškavanju smrtnih slučajeva koji se prijavljuju u Sistem za izvještavanje o neželjenim događajima protiv vakcine (VAERS), kojim upravlja CDC.

Ovaj uzbunjivač navodno je pod zakletvom tvrdio da postoji najmanje 45.000 prijavljenih smrtnih slučajeva koji su se dogodili u roku od 3 dana od primanja COVID-19 "vakcine". Renz navodi da je ovaj izvještaj o 45 000 smrtnih slučajeva samo iz "jednog sistema" koji izvještava VAERS.

To bi bilo znatno veće od onoga što CDC trenutno izvještava, a to je 10.991 smrtnih slučajeva, a mnogi od njih su i nakon 3 dana od primanja vakcine. 

Renz također navodi da vjeruje da su Google, Facebook i Twitter "saučesnici u uzrokovanju smrti" zbog njihove cenzure, te je izjavio "Jedva čekam da vas tužim, uvijek iznova."

Više na:

https://healthimpactnews.com/2021/attorney-files-lawsuit-against-cdc-based-on-sworn-declaration-from-whistleblower-claiming-45000-deaths-are-reported-to-vaers-all-within-3-days-of-covid-19-shots/

 

 

0 0